Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552

Шшшшшшт куратари! Ова е сликата која шо сакав да ја видам изминативе 3-4 години!
:oleee: :kuracc:

Дај Боже да изгубат од Џенова денеска, или пак нерешено, доволно е! :jeeee:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Заборавив и да го пофалам телес,има потенцијал,мислам ке биде супер играч.Игра со муда некако,а и има и техника,не е бос!
Тоа дрвото Монтоја од една утакмица се виде дека е тиква,срека на позајмица е само па ке го вратиме од кај шо дојде :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кондомија. :cool:

Иначе за таа шансата на Перишиќ, само ја добив впечаток дека топката беше наменета за Икарди? :cautious:

Како и да е, денеска рутински, не знам што повеќе сакате од Интер на утакмица у сред Верона против проклетиот Киево, па никад полесно не сме добиле утакмица таму.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Денеска пак победа на сила, многу дефанзивна игра на Манчини , во сите 4 утакмици реално Интер направи многу малце шанси за гол и победи , денес исто мислам дека само еден шут во гол имавме ..
Не дека и Киево имаше шанси освен волејот по кој Ханда одлично одбрани , али ок бодовите се бројат , да видиме на Манчини до кога ке му се исплати ваквата тактика .

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.871
тепаме само поради тоа што имаме неколку играчи што се класа, и со некој индивидуален потег ги решаваат утакмициве.Манчини е КАМЕН.реално со подобар тренер ќе ги дробевме по 2-3 разлика сите.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Абе стално нешто на некој нема да му штима...
Јас викам дека ваков старт на сезона ни у најлуди сништа никој не очекуваше.To good to be true! Дај боже вака да продужат,па макар и најлоша игра за око да имаме у цела лига!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.871
абе не дека не ми е мене кеф што 4 од 4 имаме.Ама кога ќе дојде да играме со рома,јуве да не биде потоп 2-3 разлика да не освежа.Манчини и со ибра кога бевме ,таа му беше тактиката.Ибра сам ги решаваше утакмиците без некоја посебна тактика.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Да не има некој да стави линк од утакмицата за да ја изгледам?

D

Darko_ufo

Гостин
Прво Иломнуис (немам ништо против неа, се најдобро) сега Пеџа ме казни да му ебам фацата здебелена грда:pos:(навреда во стил на Џонтра) немам ништо и против него:icon_mrgr:. Значи многу сте ги разгалиле овие од Мулентус, сега гледам дека и пеналот за нив е чист, какви лузери. Ај дека админите не ме сакаат ич, ќе го напуштам форумов како победник над МЕРДАШИТЕ. Издоминирани се, само они и Интер сезонава имаат 4 од 4. :pos:

Поздрав и се најдобро Интераши.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
828
@Ibrakadabra
Bachko kako si mi, prijatelskite tapa vikas a? :kafence:
Баш фино што ти текнува на мене, месец дена немам пишано, али ти си ме имал на памет. Да имаме некоја игра, па да се дивиме сите заедно.
Вака види што пишуваат луѓево у фан клубот. Па и Syn што е вечити оптимист, и он го руга Манчини за целава игра.

Победи, да, 4 од 4... ама едно кокиче не прави пролет (4 кокичиња у случајов).

Да не те потсеќам кои се победите, 2 у 90та минута, една против Милан (на буткање тепавме), и оваа денес. Тебе не ти делува дека шкрипи нешто?! Малце фалеше место 4 победи, да имаме 3 реми утакмици... Задоволен си?

Ако да, ондак нема што да дискутираме. А чим ме прозиваш, задоволен си...

Поздрав и до другар ти @Џонтра Волта што стиска лајкови со иста намера.

Убаво кажа прееска коментаторот, и Рома имаше 10 од 10 пред некоја година, па на крај смеење беа...

До кога мислиш дека ќе имаме среќа?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што им беше филмот со корните?
Телес се утепа од трчање, јаки лажњаци нема што.
Револуција во изведување на корнери. :pos:[DOUBLEPOST=1442775598][/DOUBLEPOST]
Баш фино што ти текнува на мене, месец дена немам пишано, али ти си ме имал на памет. Да имаме некоја игра, па да се дивиме сите заедно.
Вака види што пишуваат луѓево у фан клубот. Па и Syn што е вечити оптимист, и он го руга Манчини за целава игра.

Да не те потсеќам кои се победите, 2 у 90та минута, една против Милан (на буткање тепавме), и оваа денес. Тебе не ти делува дека шкрипи нешто?! Малце фалеше место 4 победи, да имаме 3 реми утакмици... Задоволен си?

Убаво кажа прееска коментаторот, и Рома имаше 10 од 10 пред некоја година, па на крај смеење беа...

И Јувентус вака почнаа со Конте па лапаа титула без пораз. :kafence:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.936
Поени од реакции
116.415

Od site 4 utakmici samo so Carpi ckripese igrata epten, poso posle vodstvoto se gubevme.
So Atalanta u vtoro u sise gi stavivme, trebase porano gol da dademe. Denes dadovme gol I rutinski izigravme do kraj, bez pritoa Kievo da ima sansa cela utakmica. Da te potsetam deka Kievo go usra Juventus srede Torino I ne pobedi poradi poklonet penal za Juve.

Ubavo li ti bese proslite sezoni koga ke dadevme gol I posle ne stavaa vo sise I ni davaa po 2-3 komada?

Daj preku taseta vekje, ne hejtajte se zivo I divo.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
828
Во светот на бајките... Нашиве еден шут у гол на утакмица имаат, ти за титула ми збориш.

Убаво е да си правиме вакви розеви муабети, ама реалноста е друга. 3то место е целта за оваа година, Рома и Милан пред се гледајте ги... Наполи, Лацио и Фиорентина после нив...

1 и 2ро место = Јуве/Рома
3то = Интер, Милан, Наполи, Лацио, Фиорентина...

Таа е борбата.

Ко слонови пошо памтите со @Stefan-kobe, памтете го постов за табелата па у Мај ќе праиме муабет.

Со Аталанта црвен картон имаа, Киево имаше такви полушанси ко што ние немавме денес. Балотели статива погоди...

Ти ме рчна, ничим изазвано... А јас не сум оптимист на оваа игра на дотичниот Манчини. Он од 70та минута се затвара и брани резултат, со Милан исто беше... У шише не бевме после голот?

Ќе збориме, еве се сложуваме у едно, сакаме ти да си у право.

Kajgana Shop

На врв Bottom