Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не е Габриел толку крив колку што судиите не си ја вршат работата. За Санчез се слагам, второ заеби, ја губиме секако, мора ФА да го спасува Мурињо, ако не победеше денес крај беше со него.
Каков крај? Ќе се фрлеше во Темза?

Добро бе има ли капитен во Арсенал? Да реагира кога Коста го маваше Кош и кога овој после падна (без разлика дали Коста го удри) требаше цела екипа да му направи притисок на судијата како овие на Челзи за Габриел. Само Габриел имаша јајца да отиде да се кара. И има ли капитен кој треба да го смири Габриел да не подлегнува на притисоци?

e62f0e8ccdfd5290ba6caae5df7da99b.jpg

Вратов на Габриел е партали од тоа копилето гнасно. Ама наседна и го изедовме стапот.

Настрана незаслужениот пораз, доаѓаме на фактот дека како и лани и овој трансфер период Венгер ја испосра, ако Кокелан е стварно повреден е тогаш ќе биде весело. Сите знаеа дека ни требаа барем двајца нови играчи, само Венгер тоа не можеше да го разбере

Значи Венгер и тактика како кисело млеко и риба да ти ебам старио. Секогаш ама баш секогаш Мурињо го секса како си сака. И на Динамо тренерот имаше изјавено дека Арсенал се многу предвидливи тактички и дека победата им се сведува на тоа.

Најискусен менаџер во ПЛ прави потег на рандом македонски тренер. Секоја ти чест, браво стари! Како да сме губеле на полувреме и бркаме резултат па вади го Кокелан.

Само да не е нешто посериозно со Кокелан.[DOUBLEPOST=1442670780][/DOUBLEPOST]
Значи Венгер и тактика како кисело млеко и риба да ти ебам старио. Секогаш ама баш секогаш Мурињо го секса како си сака. И на Динамо тренерот имаше изјавено дека Арсенал се многу предвидливи тактички и дека победата им се сведува на тоа.
Зошто бе ? Рамноправни бевме до картонот а и после тоа шанса не створи Челзи, од прекин гол примивме.

Само да не е нешто посериозно со Кокелан.[DOUBLEPOST=1442670780][/DOUBLEPOST]
Зошто бе ? Рамноправни бевме до картонот а и после тоа шанса не створи Челзи, од прекин гол примивме.

Не е убаво да е, но пак, зарем нема некој што зима милиони годишно за да предвиди такви работи и да има вистински замени а не неподвижниот Артета и смотаниот Фламини.

Не е убаво да е, но пак, зарем нема некој што зима милиони годишно за да предвиди такви работи и да има вистински замени а не неподвижниот Артета и смотаниот Фламини.
Не го изгубивме натпреварот поради немање замена за Кокелан туку поради тоа што линискиот не му јави на јајцеглавиот дека Коста го удри Кошчелни.Многу сме наивни понекогаш.Требаше Кошчелни да остане да лежи,црвен за Коста и 3 бода за нас.

Porazov chisto na dusha na Wenger. Bravo za nego. Vakvi pocetnicki greshki, ne znam. Disciplina nikakva. Tri crveni vo dva mecha. Ne znam koga posleden pat se desilo ova. Dali gi gubi koncite, ne znam. I da vrzi 30 pobedi posle ova, djabe e. Lani svetec go prae nekoi posle tie pobedi. Vakvi grehki ne cinat bodovi. I tolku.

Не го изгубивме натпреварот поради немање замена за Кокелан туку поради тоа што линискиот не му јави на јајцеглавиот дека Коста го удри Кошчелни.Многу сме наивни понекогаш.Требаше Кошчелни да остане да лежи,црвен за Коста и 3 бода за нас.

За овој натпревар не викам, генерално зборува, а и пред црвениот Казорла се губеше у времето и просторот, срениот ред не ни функционира од почетокот на сезоната, Казорла е добар играч, но не може да биде диригент во средниот ред. Ниту може Кокелан да изигра 60 утакмици, тоа се огромни пропусти и за Венгер нема оправдување, не му замерувам за оваа утакмица, знаеме кој не заеба денес.

За овој натпревар не викам, генерално зборува, а и пред црвениот Казорла се губеше у времето и просторот, срениот ред не ни функционира од почетокот на сезоната, Казорла е добар играч, но не може да биде диригент во средниот ред. Ниту може Кокелан да изигра 60 утакмици, тоа се огромни пропусти и за Венгер нема оправдување, не му замерувам за оваа утакмица, знаеме кој не заеба денес.
Пропуст на Венгер му е што не купува квалитетен центарфор години наназад.Очите ме болат од Волкот и Жиру напред.
А замена за Кокелан, неверувам дека некој квалитетен ДМ би дошол за да седи на клупа.Во среден ред имаме играчи за два тима, штета е Џек што се повреди.Без проблем ке фатеше место у прв тим ако се земе во предвид во каква форма играат Ремзи и Казорла.

Porazov chisto na dusha na Wenger. Bravo za nego. Vakvi pocetnicki greshki, ne znam. Disciplina nikakva. Tri crveni vo dva mecha. Ne znam koga posleden pat se desilo ova. Dali gi gubi koncite, ne znam. I da vrzi 30 pobedi posle ova, djabe e. Lani svetec go prae nekoi posle tie pobedi. Vakvi grehki ne cinat bodovi. I tolku.
Чекај прво да испадниме од 1/8 финале ЛШ па да сврзиме повеќе победи по ред и обезбедено четврто место, добра серија од голови на Жиру пред зимскиот трансфер период и после завршетокот на сезоната едно купче па да се повтори истото за наредна сезона. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom