Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Да и се скараш на женскати, или евентуално ако ти е срам, кажи и шо си праел преку некој друг или од кајганава пример член, па таа нека ти се скара. Не е ферски и коректно да шврљаш наоколу и на крај да се врајчаш наназад. Замисли си обратна ситуација, таа сега да ти кажи дека си најсрцка и се најубо, ама не ја задоволуваш ко теткана од погоре, па така со 4 заминала, дури и на оргија се мавнала неколку пати. Онака хипотетички размисли ова да ти го речи, што би направил ти? Отприлика тука ти е решението на проблемот, во одговорот.

Типката никад немала односи.. Што би правел јас година ипол или колку и да треба додека ми даде. И не, неможе да дознае.. Знам добро со кого да правам нешто за да не се дознае :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Типката никад немала односи.. Што би правел јас година ипол или колку и да треба додека ми даде. И не, неможе да дознае.. Знам добро со кого да правам нешто за да не се дознае :)

Па хипотетички реков, а не реално, да си замислиш хипотетички обратно. Еве ти биди помалиот кој не е спремен, а таа поголемата која има искуство зад себе и дури те чека да пораснеш си тера кефот.

Во ваква ситуација на неверство прво нешто што ми паѓа на памет е тоа дека во ниту еден случај нема да помислам да одземам нечија невиност понатаму, ако ги имам валканиците зад себе.

Друга работа е тоа што ако си ја сакал доволно и си карактерно поткован, ќе си го контролирал нагонот а немало тој да те контролира тебе.

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Откачи го.
Маж што не може бар три партии да издржи, не е маж.
Имавме секс и по 4-5 партии и по цела вечер, ама како шо почна наработа се оправдува со тоа дека е уморен и дека треба да стане рано(и така е) ама јас сум си упорна да си го добијам ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Абе после прва партија сакам и друга, и трета.. не дека не сум се задоволила првиот пат туку од што ми е убаво, а дечко ми напиња дека сум нимфоманка и после прва партија несака повеќе(да сум ги смирела малце хормоните). Шо да му прам сега?
Нормално дека нема да сака, машките не се роботи и не може секогаш да имаат 4-5 пати по ред. Сакаш ептен да го исцедиш. :icon_lol:

Благоев

The Spartan General
Член од
8 јануари 2014
Мислења
1.357
Поени од реакции
2.087
Имавме секс и по 4-5 партии и по цела вечер, ама како шо почна наработа се оправдува со тоа дека е уморен и дека треба да стане рано(и така е) ама јас сум си упорна да си го добијам ;)
Храни го со зелка. Друго чаре нема. :(

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
Не ја замарај бе чоек. Најди си некоја што ти одговора и не и се плеткај у живот више.

Ви ебам тоа мозоците што ви дозволуваат да мислите дека можете да се ебете настрана, а да очекувате после тоа некое девојче со вас да изгуби невиност. Морони.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Луѓе ми треба помош .. Имам девојка , ја варав со 4.. Причината е што неможам со неа да го имам тоа што го имам со тие што ја варав, Имам 19 она само што напуни 17 ама ептен е слабичка а јас сакам да имам односи со неа па бидејќи неможам ја варав, ама. Несакам да прекинеме, премногу е убава и добра, но неможам да имам односи со неа па затоа ја варав. Нема ни големи атрибути за да ме задоволи некако, но затоа е преубава и преслатка. Што да правам?

Себично копиле си, шо да ти прајме сеа. Остај го девојчето раат и дупи си све друго што сакаш, ако тоа е тоа што го бараш. Или најди си некоја која ем ќе ја сакаш ем ќе се фукате. Најбитно девојчево остај го, па понатака прај што сакаш.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Луѓе ми треба помош .. Имам девојка , ја варав со 4.. Причината е што неможам со неа да го имам тоа што го имам со тие што ја варав, Имам 19 она само што напуни 17 ама ептен е слабичка а јас сакам да имам односи со неа па бидејќи неможам ја варав, ама. Несакам да прекинеме, премногу е убава и добра, но неможам да имам односи со неа па затоа ја варав. Нема ни големи атрибути за да ме задоволи некако, но затоа е преубава и преслатка. Што да правам?

Да се изгубиш од форумов !

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.421
Поени од реакции
38.982
Чувај си ја и остај ги другите , оти кур ќе најдеш 17 годишна неебната. Плус и убава лична .. глуп си бе , али ај 19 год си , ти лета уште паметот.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Чувај си ја и остај ги другите , оти кур ќе најдеш 17 годишна неебната. Плус и убава лична .. глуп си бе , али ај 19 год си , ти лета уште паметот.
glup e. isto, mu leta pametot. tocna dijagnoza.

obicno vakvite mazista naletuvaat na nekoja domakinka pa cel zivot im rastat rogovi...

do kaj stignavme bre... da ne mozes nevina da najdes na 17, da ne odam podolu so godinite, strav me fakja kerki da mi se narodat... eksik
a za vakvite "mazista" po 4 sto drzat istovremeno, sta reci a ne zaplakati...[DOUBLEPOST=1442710892][/DOUBLEPOST]
vo pravo e dzindzer, otkaci go ;) ne mora da go razberes deka ne e masina... ne. taman rabota.

e posle koga ke fati nekoja sto ke ja keca 4-5 pati so red, togas neka ti tekne, ako vo megjuvreme ne naletas na nekoj sto ke svrsuva kako zajak ;)

remember... karma is a bitch.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Неебана,тоа е тоа шо го бараат машките во мк кај девојче,ебате дебилите:bravobe:

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692

Abe aj ne glumi ludilo,so ako i taa vo meguvreme te varala so 4!?Pominaja vreminjata na nevinost,ne bidi tolku neiven,ke ti nabivet stalno rogoj i ke setas ko kapitalec naokolu!

Kajgana Shop

На врв Bottom