Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
типот не престанува,јас не му ни враќам а нонстоп ми пише
Јави му се и слушни се што сака, ислушај го и ке му кажеш збогум после тоа, на крај краева можеш да го блокираш на се живо и диво на ФБ и на мобилен, можеш да му кажеш дека ке го кажеш на жена му па може ке се размисли малце. Ако го бендисуваш уште биди му швалерка во краен случај :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
проблемот е што од лажни профили ми пиши и од броеви што еднаш ги користи
Аман бе џеј џеј го фатија дека праќа пораки од различни броеви за да намести натпревар, та овој ти не можеш да и докажеш на жена му дека ти пишува/јавува...
И шо совет очекуваш тука да добиеш ?
Знаеш дека сите ќе ти кажат дека не треба да се видиш со него.
Ако веќе сакаше правен совет за тоа што да направиш за да не те замара више, тогаш у грешна тема имаш пишано.

Член од
11 септември 2015
Мислења
4
Поени од реакции
0
Дали е возможна другарската љубов ? и на кој начи би постапиле од другасртво да преминете во нешто повеќе

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Дали е возможна другарската љубов ? и на кој начи би постапиле од другасртво да преминете во нешто повеќе
Тешка психологија :) За машките другарство помеѓу машко и женско не постои затоа што или тоа другарство завршува со као љубов или со секс. Кај женските за нив другарство помеѓу машко и женско постои се додека она го сака како брат и точно е дека женските повеќе почитуваат пријателство помеѓу машко и женско но прв момент на слабост братството се претвора во инцест :D

И сам сакаш таа ваша другарска љубов да премине во нешто повеќе што е меч со две острици и зависи како ке го прифати тоа. Или ке биде нешто или ти сврти грб.

Шала на страна до пред година дена мислев дека навистина постои другарска љубов затоа што имав комшии кој од пелени се заедно (имаат по 26-27 години) исто и нивните родители заедно иделе на одмори, заедно работеле онаа Југословенска шема и од кога знам за себе се ословуваа бато и дадо. И на крај бато и дада се плеснаа и сеа се у врска скоро 9 месеци. Од тогаш за мене дефинитивно другарска љубов постои само ако не постои физичка привлечност или пак ако таа другарска (љубов) врска е мешана т.е. стрејт девојка со геј што се доста функционални итн. Другото се паѓа во вода.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Многу решителност, многу храброст....поевтина варијанта. :D
Еј и двајцата сме Рики бе. Леле кој контраст човече, ја викам алкохол, тој вика решителност, ја за Ливерпул, тој за ManU :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
13.443
Ко сајкоЕјлиен шо кажа:
Другарска љубов искључиво ако си/е грд/а.
Се` друго е производ на немање доволно муда.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
мој бивши што ме изневери и се ожени со таа ме,пред некој ден ми пиша и ми предложи да се видеме.не сакам да имам никаков контакт со него но тој не престанува да ми пиши пораки на фб на маил,на теллефон го блокирав од секаде но пак наоѓа начин да ми пиши.ми треба совет што да правам да кажам на жена му или да го игнорирам
ако имаш три чисти нормално дека ќе и кажеш.

а ако бракот во денешно време го сфаќате како заебанција тогаш оди и испукај се со него, сигурно не те бара бурек да правите, се знае зошто те бара.

зависи каква си во суштина.

трето, нема.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
мој бивши што ме изневери и се ожени со таа ме,пред некој ден ми пиша и ми предложи да се видеме.не сакам да имам никаков контакт со него но тој не престанува да ми пиши пораки на фб на маил,на теллефон го блокирав од секаде но пак наоѓа начин да ми пиши.ми треба совет што да правам да кажам на жена му или да го игнорирам
Врати и на кучката,изеби се.Ем ќе и го растуриш бракот,ем ќе се присетиш на старите добри времиња.Со еден потег,2 задоволства. :sneaky:

with @RickyLFC9 at Дафина.

Последно уредено:
Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Еј и двајцата сме Рики бе. Леле кој контраст човече, ја викам алкохол, тој вика решителност, ја за Ливерпул, тој за ManU :D
Сеа ги збунивме, ќе незнаат на кој Рики да му веруваат. Дерби.... :D

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Абе после прва партија сакам и друга, и трета.. не дека не сум се задоволила првиот пат туку од што ми е убаво, а дечко ми напиња дека сум нимфоманка и после прва партија несака повеќе(да сум ги смирела малце хормоните). Шо да му прам сега?

Џ

ЏинЏер

Гостин
Абе после прва партија сакам и друга, и трета.. не дека не сум се задоволила првиот пат туку од што ми е убаво, а дечко ми напиња дека сум нимфоманка и после прва партија несака повеќе(да сум ги смирела малце хормоните). Шо да му прам сега?
Откачи го.
Маж што не може бар три партии да издржи, не е маж.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Луѓе ми треба помош .. Имам девојка , ја варав со 4.. Причината е што неможам со неа да го имам тоа што го имам со тие што ја варав, Имам 19 она само што напуни 17 ама ептен е слабичка а јас сакам да имам односи со неа па бидејќи неможам ја варав, ама. Несакам да прекинеме, премногу е убава и добра, но неможам да имам односи со неа па затоа ја варав. Нема ни големи атрибути за да ме задоволи некако, но затоа е преубава и преслатка. Што да правам?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Луѓе ми треба помош .. Имам девојка , ја варав со 4.. Причината е што неможам со неа да го имам тоа што го имам со тие што ја варав, Имам 19 она само што напуни 17 ама ептен е слабичка а јас сакам да имам односи со неа па бидејќи неможам ја варав, ама. Несакам да прекинеме, премногу е убава и добра, но неможам да имам односи со неа па затоа ја варав. Нема ни големи атрибути за да ме задоволи некако, но затоа е преубава и преслатка. Што да правам?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Да и се скараш на женскати, или евентуално ако ти е срам, кажи и шо си праел преку некој друг или од кајганава пример член, па таа нека ти се скара. Не е ферски и коректно да шврљаш наоколу и на крај да се врајчаш наназад. Замисли си обратна ситуација, таа сега да ти кажи дека си најсрцка и се најубо, ама не ја задоволуваш ко теткана од погоре, па така со 4 заминала, дури и на оргија се мавнала неколку пати. Онака хипотетички размисли ова да ти го речи, што би направил ти? Отприлика тука ти е решението на проблемот, во одговорот.

Kajgana Shop

На врв Bottom