Го видов и овој, ама подобар ми изгледаше новиов. Вреди да се гледа и тој?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сегде е боље оценет оргиналот, мене ми е 8ца, плус Роберт Мичам, така да вреди али пошо е трилер веќе ги знаеш пресвртите и не знам колку ефективен ќе ти биде... Римејкот не ми е глеан.Го видов и овој, ама подобар ми изгледаше новиов. Вреди да се гледа и тој?
За глеање ќе го глеам, таму ќе ја видам сцената(зашо клипови и трејлери за филмови што ми се у план не глеам, таква ми е политикатаГранде ќе ти скршам ''филм'' али сценава е .........
А Такси дривер ми е утепан од гледање![]()
Која одлична вест. Фала ти за споделувањето.Е сега уште покриво ми е што не сум во Битоља.
![]()
La Jetée? пола саат е али задолжителенSnowpiercer - second watch
Предобра изработка и идеја, ама некои сцени го сјебаа филмот. Заслужено 7/0
Изгледа нема доволно добри sci-fi дистописки филмови, нешто од 8.0 - нагоре..
Brazil
Blade Runner
1894
12 Monkeys
Vendetta(?)
http://letterboxd.com/top10ner/list/top10ners-1001-greatest-movies-of-all-time/Дајте некои квалитетни предлози, што поразновидно тоа подобро, било кој жанр, онака стварно не знам што да гледам.
мислам дека ми е и рецензиран некаде, ама експериментален е многу, не е ни класичен motion picture.. =)[DOUBLEPOST=1442859893][/DOUBLEPOST]La Jetée? пола саат е али задолжителен
Коа сме кај дистописките, Children of Men ми беше скоро репризиран, доста интересен е. Обавезно пуштај го ако не ти е гледан..Дајте некои квалитетни предлози, што поразновидно тоа подобро, било кој жанр, онака стварно не знам што да гледам.
Не ми е, баш ќе го пуштав барав вакво нешто.мислам дека ми е и рецензиран некаде, ама експериментален е многу, не е ни класичен motion picture.. =)[DOUBLEPOST=1442859893][/DOUBLEPOST]
Коа сме кај дистописките, Children of Men ми беше скоро репризиран, доста интересен е. Обавезно пуштај го ако не ти е гледан..