Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.742
- Поени од реакции
- 27.741
x+y е солиденdecki nemav net mesecov, moze nekoj quick guide od sto iskocilo snimka i so vredi da se dzirne?
x+y е солиденdecki nemav net mesecov, moze nekoj quick guide od sto iskocilo snimka i so vredi da se dzirne?
И јас го гледав вчера, филмот е тиња ама во право си, 2 хорор моменти ми ебаа матерSosema slucajno bev da go gledam the maze runner noviot del a ne ni znaev sto e uopste toj film i me bendisa, nastrana sto e tinejdz so tapa prikaska imase dobri horor sceni, na momenti me secna
Што има излезено последниов месец што е боље од x+y?не ми е јасно само како просечни филмови ви се солидни.
Пре би рекол ништо вредно за гледање не излегло последниов месец.Што има излезено последниов месец што е боље од x+y?
Мислев дека јас имам поставено високи стандарди...Пре би рекол ништо вредно за гледање не излегло последниов месец.
ој гледај предлози од виктор. За месецов њот бараше дали излегло нешто квалитетно, никој не се запнал да гледа филмови излезени месецов.Вака некој која ќе дискутира дека овој месец немало излезено ништо квалитетно нокшир стајл ало бе филмови се снимат од 1890 години и вие баш најдовте да го тупите зе август-септември 2015 ко се уназад да ви е изглеано ...
Затоа што е римејкCape Fear (1991), не знам зошто го немав симнато филмов до сега, може 2 години ми стои во watch list на imdb. Многу Хичкок атмосфера има, со движењето на камерата и со олд скул „потресните“ звуци што не се баш својствени за ‘91.
Го видов и овој, ама подобар ми изгледаше новиов. Вреди да се гледа и тој?
Сегде е боље оценет оргиналот, мене ми е 8ца, плус Роберт Мичам, така да вреди али пошо е трилер веќе ги знаеш пресвртите и не знам колку ефективен ќе ти биде... Римејкот не ми е глеан.Го видов и овој, ама подобар ми изгледаше новиов. Вреди да се гледа и тој?