Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Колку се captain obvious изјавиве на Роџерс човече. Од Редс ова за пресот.

„Вели дека тимот кога не игра добро има помали шанси да победи.“

:D

Него вечер нормално дека треба цел тим да игра топ, али највише мотивација треба да имаат Сако и Ориџиџиџи, од нив највеќе очекувам да се истакнат и да покажат дека не треба да се squad players.

Ако не менува, зошто го прави тоа?
Ако менува, зошто го прави тоа?

Ако не игра младинци „пушти ги, барем ќе играат со срце“
Ако игра младинци „кај најде баш сега“

Доста бе Делудед Пејко :D:D[DOUBLEPOST=1442479327][/DOUBLEPOST]Иде дерби со Норвич не се заебавајте. Со Бордо сите младинци нека играат. Мора да го добиеме дербито викендов !!

Доста бе Делудед Пејко :D:D[DOUBLEPOST=1442479327][/DOUBLEPOST]Иде дерби со Норвич не се заебавајте. Со Бордо сите младинци нека играат. Мора да го добиеме дербито викендов !!

Знам дека ти е полесно мене да ми викаш дека сум делудед, него на Стиви. Како и да е, штета што мислиш дека Стиви е делудед :D

Знам дека ти е полесно мене да ми викаш дека сум делудед, него на Стиви. Како и да е, штета што мислиш дека Стиви е делудед :D

Еј муабети вадење цццц.

Роџерс лаврс се чудо :)

Еј муабети вадење цццц.

Роџерс лаврс се чудо :)

Имаме исти изјави со Стиви бе брат :)

Дајте му време на Роџерс
Рано е за заклучоци
Треба да ни биде тренер
Исто како на Стиви (негова изјава) и мене ми е криво што порано не им се сретнаа патиштата.

Како јас сум делудед и роџерславр а Стиви не е? :D

nikoj ne vika deka ne treba da igraat maladite.... nikoj ne kazuva deka treba da rotira... ama so vakva prva postava (neuigrana) on vadi sosem nov tim.... jbg rogers e vo pravo.....

Ако не менува, зошто го прави тоа?
Ако менува, зошто го прави тоа?

Ако не игра младинци „пушти ги, барем ќе играат со срце“
Ако игра младинци „кај најде баш сега“

Ова е најточниот муабет што сум го видел последните години на кајганава,лош админу.(y)

Ова е најточниот муабет што сум го видел последните години на кајганава,лош админу.(y)

Во сите фан клубови е тоа. Муабет после лош пораз или лоша серија. Пушти ги младинците, ќе играат со срце ми е комедии „мисла“ :D

12043201_929281177133800_884374395083633323_n.jpg

Сако капитен :)

12043201_929281177133800_884374395083633323_n.jpg

Сако капитен :)
Пристoјнo делувa тимчевo. Пoсебнo oдбрaнaтa, oсвежителнa прoменa. Вo срединaтa претежнo игрaчи сo oфaнзивни кaрaктеристики.
Се нaдевaм нa пoвoлен резултaт :)

Знам дека ќе ме цитирате со муабети " Како можИ да си задоволен со бодов, ние мора секој меч да одиме на победа, бла, бла, бла", но со оглед на тоа што игравме со тројца младинци, резултатов е добар. Секако, лошо е кога ќе примиш гол во 80+ минута, но што е тука е. Ова ни беше најтежок натпревар во групата (на хартија се разбира) и очекувам да бидеме први во групата.

Гомез беше катастрофален денес. Нит покриваше нит затвараше плус ради него го примивме голот.
Лалана се извади со голот иначе лош беше. Ајб слабо исто, некако лошо игра последниве утакмици. Се на се прилично лошо издание според мене.

Лалана беше единствениот играч кој цела утакмица се обидуваше да направи нешто во офанзива.

Гомез беше катастрофален денес. Нит покриваше нит затвараше плус ради него го примивме голот.
Лалана се извади со голот иначе лош беше. Ајб слабо исто, некако лошо игра последниве утакмици. Се на се прилично лошо издание според мене.
Гомез има 19 години, по природа е централен бек, Роџо го игра лев бек, а вчера десен бек. Па не знам, Ивановиќ да го пуштиш мислам дека нема да се снајде...

Гомез има 19 години, по природа е централен бек, Роџо го игра лев бек, а вчера десен бек. Па не знам, Ивановиќ да го пуштиш мислам дека нема да се снајде...
Десен штопер играше вчера :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom