Жени и курви

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно не ми е јасно како може да се толку опуштени украинките и русинките ?
Па добро бе мајка му стара, мора ли толку да се разголуваат , да им се гледаат градите, алоооооооо во арапска држава сме , маживе тука ко кучиња испружиле јазик и уште тоа им фали да гледаат раголени гради , бреееее курвинска работа

Него ај шо се разоткриени, туку цело време флертуваат со кој ке стигнат, ц ц ц ц

Стварно не можам да ги сфатам дали се дојдени за на работа или се дојдени за сексуални потреби ? Срамота, ми се гади од нив

Па добро бе мајка му стара, мора ли толку да се разголуваат , да им се гледаат градите, алоооооооо во арапска држава сме , маживе тука ко кучиња испружиле јазик и уште тоа им фали да гледаат раголени гради , бреееее курвинска работа

Него ај шо се разоткриени, туку цело време флертуваат со кој ке стигнат, ц ц ц ц

Стварно не можам да ги сфатам дали се дојдени за на работа или се дојдени за сексуални потреби ? Срамота, ми се гади од нив

:vozbud:

Times have changed.............a? :D

Последно уредено:
Е то не знам јас :D И јас сум менувал ставови за некоја работа и нормално е то, ама не се сеќавам од крајност во крајност да сум сменил. Обично некое модифицирање минимално било.

Е то не знам јас :D И јас сум менувал ставови за некоја работа и нормално е то, ама не се сеќавам од крајност во крајност да сум сменил. Обично некое модифицирање минимално било.

kako ja upeca, svaka ti cast ne sum se smeel vaka slatko odamna:icon_lol:

Times have changed.............a? :D

Јок

Уште знам да јадам гомна за русинките и украинките, пошто сум спортски тип јас а многу зборам :D

Е сега некој озбилно што ме сфатил не е мој проблем. Ова е форум и можам да напишам и дека сум се качила на месечината па некој да поверува, нели друже ? ;)

Јок

Уште знам да јадам гомна за русинките и украинките, пошто сум спортски тип јас а многу зборам :D

Е сега некој озбилно што ме сфатил не е мој проблем. Ова е форум и можам да напишам и дека сум се качила на месечината па некој да поверува, нели друже ? ;)

Статистички, во поголема предност е вероjатноста да бидеш курва отколку астронаут.

Мене ми е многу интересно што секоја земја има различни критериуми за курва. Темава е прилично едноставно али би сакал нешто филозофско да и извадам. :D

На пример, културите ги прават шаблоните и границите. Па така, девојка од Ирска што спиела со 10 мажи, никој не ја нарекува дроља/курва, додека Македонка со 3+ партнери е веќе на прагот на толеранција или благо преминала граница.

А веќе за секс за една вечер да не праиме муабет, додека девојките од Америка пишуваат романи за ваквите искуства, Македонките пазат да не се дознае (ако воопшто се осмелат), пошо ако се дознае... оде рејтинг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom