Настанокот на човекот

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitar :)
  • Време на започнување Време на започнување

Како мислите дека настанал човекот?

• Господ го создал(Адам иЕва)

Гласови: 29 31,2%
  • од еволуцијата на Мајмуните(Човеколики мајмун)

Гласови: 64 68,8%

• Вкупно гласачи
    93
Па ништо посебно не се случува во наредните 3-400 години. Сеуште ќе живеат истите гомна на истата шугава планета. Дури и полошо ќе биде.
Што е шугаво со планетава?

Човекот секако не е создаден ни од Господ ни од Мајмун.... Ние сме креација на поразвиена далеку поинтелегнтна вселенска раса со каква цел можеби никогаш нема да дознаеме не барем додека не се достигне приближното совршенство и тогаш да се отворат пандорините кутии се дотогаш ете некој ке си ги тера приказните за Адам и Ева некој за некаков си Господ ... жал ми е што не сум се родил барем 300-400 години понапред :D
Aha...znaci ziveeme vo hologram na nekoja si veoma tehnolosko razviena vonzemjnina nacija...plus ko ke posolish so mitologija tro...dobijas resultat deka si igraat sah so nas...! Neka ne ve laza kumunistite i miki1 ...more...Gospo`T ne imat sozdae`no!

A таа вцеленска раса дали настана со еволуција или и неа ја создаде некоја ептен најразвиебна вселенска раса од сите вселенски раси:?
има ли во галаксијата некоја раса које не е напраена од појака раса или то не е можно некоја раса да настане по природен пат пополека со еволуција?
А таа вЦеленска раса иди па прашај ја како е направена немој да ми го тупиш мене јас ти зборам за оваа планета за нас луѓето што е очигледно дека сме нечиј глуп експеримент[DOUBLEPOST=1441745390][/DOUBLEPOST]
Па ништо посебно не се случува во наредните 3-400 години. Сеуште ќе живеат истите гомна на истата шугава планета. Дури и полошо ќе биде.
Неможеш да знаеш брат едно е сигурно децава се порано и порано им се развива мозочето свеста имаат све на тацна тоа ги носи автоматски во нова и нова фаза да се развиваат и треба да се очекува некој си краен резултат :D

А таа вЦеленска раса иди па прашај ја како е направена немој да ми го тупиш мене јас ти зборам за оваа планета за нас луѓето што е очигледно дека сме нечиј глуп експеримент
Значи појма немаш која вцеленцка раса не направи, како и зошто али знаеш дека не направи?
ја мислев си запознаен со некоја тајна на настаноко, ти онака “дојдоа свемирци и ги создадоа луѓето па си ојдоа“
Дали према твое скромно мислење, може да се случи по пат на еволуција, по природен пат да настане некоја раса негде во васионата?

Неможеш да знаеш брат едно е сигурно децава се порано и порано им се развива мозочето свеста имаат све на тацна тоа ги носи автоматски во нова и нова фаза да се развиваат и треба да се очекува некој си краен резултат :D
Едноставно, знам. Брат :) Одамна е отидено се во погрешната насока, така што ни мозочиња ни поточиња не помагаат. Браво за оптимизмот инаку.
Што е шугаво со планетава?
Тоа што никогаш не еволуиравме. Пред да ми пишеш збори за себе, мислам на сите глобално.

Значи појма немаш која вцеленцка раса не направи, како и зошто али знаеш дека не направи?
ја мислев си запознаен со некоја тајна на настаноко, ти онака “дојдоа свемирци и ги создадоа луѓето па си ојдоа“
Дали према твое скромно мислење, може да се случи по пат на еволуција, по природен пат да настане некоја раса негде во васионата?
Нормално дека може и по природен пат да се случи не го исклучив тоа... ама ете и да биде така повеќе сум на директно поднастанување или развивање отколку еволуција од некое суштество како мајмун или незнам што.... иначе господ или адам и ева под наводници може и во целост да се погрешно интерпретирани и разбрани мислам дека они се едни од нашите вонземски креатори.

Нормално дека може и по природен пат да се случи не го исклучив тоа... ама ете и да биде така повеќе сум на директно поднастанување или развивање отколку еволуција од некое суштество како мајмун или незнам што.... иначе господ или адам и ева под наводници може и во целост да се погрешно интерпретирани и разбрани мислам дека они се едни од нашите вонземски креатори.
и јас го имам истото мислење, исто како што исус можно е да бил вонземјанец кој си играл играчки со нас

и јас го имам истото мислење, исто како што исус можно е да бил вонземјанец кој си играл играчки со нас
Па не играчки он тоа што сакал да го оствари го остварил да биде славен прославуван обжуван хххх кој вонземјанин не би го направил истото како него... до душа го правеле во египет долга прича

Не дека не постојат археолошки пронајдоци од џинови, ама не верувам да се уништени. Исто како што не верувам дека ова е валиден извор на веста, со оглед на тоа што само они го тврдат ова а го нема нигде на друго место истото да биде покриено или некои податоци да се споделени со што ќе се легитимизира веста, а сега ги нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom