Алфа ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
ја им пишав мејл за што податоци да им оставам и ми вратија да им пуштам телефон за контакт. И сега ќе чекам, се надевам таму од септември ќе ме викнат и нема онаму у Визбегово да биде снимањето. :mad:
Требаше да ме цитираш па да се јават :D :D . Ми понудија петок или сабота дали сакам да учествувам на снимање од кај 16 часот негде.

@Dallas Mavericks

Требаше да ме цитираш па да се јават :D :D . Ми понудија петок или сабота дали сакам да учествувам на снимање од кај 16 часот негде.

@Dallas Mavericks
абе нормални ли се овие, а ти кажаа кај е снимањево? Ако е волку касно и во Визбегово, не идам. Кој ги е*е.:kuracc:

@Dallas Mavericks
Фала за информацијата што ја сподели со нас и среќно нека ти е. После напиши ни детали каде се одржуваат снимањата и колку емисии се снимаат во еден ден, секако и кога тебе ќе те има на тв па ако можам ќе те гледам. Хендикеп е што ова не се дава навечер од 21 или 20, туку во 17 часот.
Инаку тоа е, недостаток е што и овој квиз се снима попладне, и Се или нешто и Без Поени ги снимаат од 17 часот попладне.

Се е добро ова со цимери, ама зошто бе Бојан Велевски ?
Дечкото за ништо не го бива, освен за Наше маало...
Ако не ја глеам серијава најверојатно ќе биде ради него.

Безвезе им се емисииве на Алфа Подводно и оваа новава Се во Едно од Томато, единствено од Томато им вреди онаа во Телеком Во Недела попладне и квизов Круг на знаење.

Порано Томато правеше подобри емисии и поинтересни идеи некако имаше за емисии, сега им се доста досадни за гледање.

Еј види ги ти Алфа почнаа со повеќе емисии во наша продукција.

Нормално македонскава продукција сега за сега е срање...ама добро е барем желба имаат...е сега другото останува на гледачите...ако имаат гледаност емисииве во наша продукција сигурно и:

1-Алфа ќе зголеми буџет (или чива и продукција да се емисииве)

2-Другиве телевизии во држава ќе решат да прават емисии во наша продукција

Бравос за идејата...иако очекувам деак и ова прееска со Џокси (или кој и да беше водител на тоа чудото) и онаа со Маријана и уште нешто што имаа со Ненад или што ти знам нема да издржат многу....ама ипак..(y)[DOUBLEPOST=1441898965][/DOUBLEPOST]ЧЕК ЧЕК ЧЕК МАКЕДОНСКА ХУМОРИСТИЧНА СЕРИЈА ?!?!? :O

Значи песнана на Куку Леле била за серијава а ?

Мех...тапа theme song би било..

Ау уште поголем лајк за серијава..(y) (y)

Ваљда нема да биде нешто нај..ама супер, ова се чекаше (y)

Еј види ги ти Алфа почнаа со повеќе емисии во наша продукција.

Нормално македонскава продукција сега за сега е срање...ама добро е барем желба имаат...е сега другото останува на гледачите...ако имаат гледаност емисииве во наша продукција сигурно и:

1-Алфа ќе зголеми буџет (или чива и продукција да се емисииве)

2-Другиве телевизии во држава ќе решат да прават емисии во наша продукција

Бравос за идејата...иако очекувам деак и ова прееска со Џокси (или кој и да беше водител на тоа чудото) и онаа со Маријана и уште нешто што имаа со Ненад или што ти знам нема да издржат многу....ама ипак..(y)[DOUBLEPOST=1441898965][/DOUBLEPOST]ЧЕК ЧЕК ЧЕК МАКЕДОНСКА ХУМОРИСТИЧНА СЕРИЈА ?!?!? :O

Значи песнана на Куку Леле била за серијава а ?

Мех...тапа theme song би било..

Ау уште поголем лајк за серијава..(y) (y)

Ваљда нема да биде нешто нај..ама супер, ова се чекаше (y)
Кажаа кога почнува? И која е песната од Куку Леле? :cautious:

Учествуваше ли некој од вас бе? :D

Не сум се пријавил за Круг на знаење и нема ниту да се пријавам. И тоа од причина што нема професионализам. Сум учествувал во Се или Нешто и во Без Поени и ми пречи што снимањата беа се попладне а и еден член погоре пишал му понудиле да снима во Круг на знаење после 16 часот.
Во она Без Поени ми кажаа дојди во 16 часот да снимаме и нормално јас и останатите 7 натпреварувачи 10-тина минути пред 16 часот бевме горе во Сител телевизија, кога гледаме Снеже Велков уште не е подготвена за снимање. Па десетина пати Велков од нејзината просторија за гардероба отклучува и заклучува врата само оди некаде наоколу а времето лети. И таа во студио дојде дури во 16:55 и дури почнавме со снимање таман 17 часот фати.
Слично беше и со Се или нешто доцнење колку сакаш.
Поради непрофесионализам тешко дека во иднина ќе играм во некој квиз, а многу сакам квизови, редовно гледам на ХРТ1 Потјера а и Британската верзија на квизот ја гледам на јут јуб и на РТРС.

Мое мислење е дека подобро квизовите да се снимаат околу пладне до 14-15 часот. Тогаш е поголема концентрација на луѓето и подобро работи мозокот. А не како што се снима доцна попладне и навечер.

Неколкуте емисии веќе видено годиништа наназад, гости од естрада, еден фолкер еден поп, рок и друга врста музика. Се јавуваат гледачи и им делат награди пакет производи од некој си македонска фирма на кафе, од некој бутик на Мелита, Фен, Тостери, Масажа во Силуете, Кај Дадар фризерај ... Пеат песни, манекенки од кај Црнокрак позираат безвезе и досадни моабети кој се вртат едни те исти секоја емисија.

После неколку месеци или една година ќе заврши емисијата, по неколку годиништа иста емисија ќе се појави со друго име и се така во круг се врти на нашите телевизии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom