МАКЕДОНИЈА - Словенија 10.09.2015 Четврток, 15:00

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
У иста календарска година ќе изгубиме и баскет и ракомет од Словенија. Словенија бе човече, овие мислеа топките коцкасти се. Ние требаше да им се приближиме во скијање а не тие во тимски спортови да не заминат.

Трајковски се утепа од шутирање мамицата у пичка да ти ја ебам, по 6 пати у низа промашуваш, тибам копилето смрдено.

Секој чест на Владо, да бев на негово место од Србинвоски па до Самарџиски на клоци ќе ги кренев.

Не постои тој лош збор шо може да го опише Самарџиски. ТАЛПО ГНАСНА ! Како скокаат словенците човече , одраз по метро и кусур од земјата ... овој потпорниот стуб наш дефиниција за скок му е топката да му падне во раце.

СКОКНИ БЕ ПИЗДО НЕИЗБРИЧЕНА ДЕГЕНСКА ДОЛГА МРСНА НИКАКВА.

Видете го бе овој Србиновски лелееелеле , фацата му е иста како шо ми беше на мене прв пат кога гледав бејзбол. Човекот едноставно незнае шо се дешава околу него.

Па реално да,ако имаша таков пречек за 4то место,за ваков дебакал,заслужуваат еден добар протест,како што долкикува.

Доктор каже не помаже ту висина, теби МУДА фали

ТРАЈКОВСКИ МИ ГИ ИСКИНА НЕРВИТЕ ЧОВЕЧЕЕЕЕ, ДАЈ НАПУШТИ ГО НАТПРЕВАРОТ АКО ИМАШ МОРАЛ БЕ КОПИЛЕ ЕДНО НЕИЗБРИЧЕНО!

У иста календарска година ќе изгубиме и баскет и ракомет од Словенија. Словенија бе човече, овие мислеа топките коцкасти се. Ние требаше да им се приближиме во скијање а не тие во тимски спортови да не заминат.
Нешто грешка да не си. Словенците во сите тимски спортови биле пред нас уште од распад на Југославија. Во фудбал учествуваа два пати на светско и еднаш на европско. Во ракомет редовни учесници а имаат и сребро, во баскет немат пропуштено ни еден митинг на европско ниво. Нема спорт каде што ние би биле подобри од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom