МАКЕДОНИЈА - Словенија 10.09.2015 Четврток, 15:00

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
У иста календарска година ќе изгубиме и баскет и ракомет од Словенија. Словенија бе човече, овие мислеа топките коцкасти се. Ние требаше да им се приближиме во скијање а не тие во тимски спортови да не заминат.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Трајковски се утепа од шутирање мамицата у пичка да ти ја ебам, по 6 пати у низа промашуваш, тибам копилето смрдено.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.696
Поени од реакции
6.062
Секој чест на Владо, да бев на негово место од Србинвоски па до Самарџиски на клоци ќе ги кренев.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.379
Поени од реакции
38.777
Не постои тој лош збор шо може да го опише Самарџиски. ТАЛПО ГНАСНА ! Како скокаат словенците човече , одраз по метро и кусур од земјата ... овој потпорниот стуб наш дефиниција за скок му е топката да му падне во раце.

СКОКНИ БЕ ПИЗДО НЕИЗБРИЧЕНА ДЕГЕНСКА ДОЛГА МРСНА НИКАКВА.

Видете го бе овој Србиновски лелееелеле , фацата му е иста како шо ми беше на мене прв пат кога гледав бејзбол. Човекот едноставно незнае шо се дешава околу него.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Трајковски пичко смрдлива, се гледа дека ќе бидеш прокелав уште малку... да ти ебам тоа шишката што за местиш нонстоп.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Па реално да,ако имаша таков пречек за 4то место,за ваков дебакал,заслужуваат еден добар протест,како што долкикува.

Член од
13 октомври 2014
Мислења
1.094
Поени од реакции
367
Доктор каже не помаже ту висина, теби МУДА фали

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
ТРАЈКОВСКИ МИ ГИ ИСКИНА НЕРВИТЕ ЧОВЕЧЕЕЕЕ, ДАЈ НАПУШТИ ГО НАТПРЕВАРОТ АКО ИМАШ МОРАЛ БЕ КОПИЛЕ ЕДНО НЕИЗБРИЧЕНО!

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
У иста календарска година ќе изгубиме и баскет и ракомет од Словенија. Словенија бе човече, овие мислеа топките коцкасти се. Ние требаше да им се приближиме во скијање а не тие во тимски спортови да не заминат.
Нешто грешка да не си. Словенците во сите тимски спортови биле пред нас уште од распад на Југославија. Во фудбал учествуваа два пати на светско и еднаш на европско. Во ракомет редовни учесници а имаат и сребро, во баскет немат пропуштено ни еден митинг на европско ниво. Нема спорт каде што ние би биле подобри од нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom