МАКЕДОНИЈА-Холандија 06.09.2015 Недела,15:00

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од Сител да не си :D
Дечките не знаат кај тераат, со исклучок на Војдан, Костоски и Илиевски.
Сунгерот стајл мислење, кажува и смајлито на крајот. :LOL:
Ако ме прочита сител ќе ме цитира во дневникот.

Хахахах немој молим те се ежам од тој Младеновски,види го само тој вчера нигерот за Грците што играше,е тој е на иста возраст со Младеновски инвалидот
Го споредував со херојот Ѓуро, не со Алкатаруашлкумбомутомбо (иако и овој е преценет според мене).
Иначе една од врските на Сто Ѓ. веројатно е бате кој играше заедно со Срба, плус Гостиварска веза, плус, сигурно има уште нека тајна веза.[DOUBLEPOST=1441553088][/DOUBLEPOST]
Како бе сме играле одлично кога ни направија 511 офанзивни скока.

Многу го мрчат, јас немам ништо против човеков, но сликава...:D

1.jpg

Зошто Соколов воопшто не го клава?

уште за клавање е луд ли си? :D вчера го стави и на последен напад него му дава топка..место да направеше измена Илиевски да игра..

Ѓуровски катастрофа е незнам зошто игра пред Брчков он, како грисинка е во рацете..нема мускулче каде ќе игра со грб он.

уште за клавање е луд ли си? :D вчера го стави и на последен напад него му дава топка..место да направеше измена Илиевски да игра..
Па незнам многу очекував после Литванија од него.. Вчера завршницата од натпреварот не го гледав.. Ама како што гледам по реакцијава твоја тапа бил :)

Па незнам многу очекував после Литванија од него.. Вчера завршницата од натпреварот не го гледав.. Ама како што гледам по реакцијава твоја тапа бил :)

речиси сите се тапи

Чеховски играше подобро од Самарџиски, Хендрикс и Трајковски заедно, ми се чини сите да земат заедно да играат против него ќе ги изеде.[DOUBLEPOST=1441554369][/DOUBLEPOST]Трајковски место да оди да мава 2 од рекетот он 3 мава
и јас да манам 50 пати 10, 3-ки ќе погодам

речиси сите се тапи

Чеховски играше подобро од Самарџиски, Хендрикс и Трајковски заедно, ми се чини сите да земат заедно да играат против него ќе ги изеде.[DOUBLEPOST=1441554369][/DOUBLEPOST]Трајковски место да оди да мава 2 од рекетот он 3 мава
и јас да манам 50 пати 10, 3-ки ќе погодам

Епа добро де денеска не му одеше, така беше и со Перо сите плукавме кога шутираше секој отворен шут за 3ка кога имаше..Трајковски има добра рака знае да погодува за тројка, во квалификациите беше најдобар.

Чеховски не викам дека не е најдобар но кога веќе не сака веќе да игра треба да гледаме од тоа што го имаме на располагање не на тоа што било.

Епа добро де денеска не му одеше, така беше и со Перо сите плукавме кога шутираше секој отворен шут за 3ка кога имаше..Трајковски има добра рака знае да погодува за тројка, во квалификациите беше најдобар.

Чеховски не викам дека не е најдобар но кога веќе не сака веќе да игра треба да гледаме од тоа што го имаме на располагање не на тоа што било.

ама скок и двојка нема поим,:D барем да ставеме друг да ни игра центар:love:, он нека мава 3-ки

Mile_PanikA
Самарџиски е добар за да мести завеси и да мења сијалици.

ПС. Остајте ги Чеховски (медведи) у темата за ракомет, овде се коментира кошарка.:kuracc:

:oftopik:
Македонски шуми објавило дека ќе има доволно дрва за сите, сигурно мислеле на кошаркарите:lolzz:

Овој Ѓуровски по фацата се познава дека е малоумен. Класично шанкуре. Па уште и тетоважа ставил поопасно да изгледа. Гони се упм

Цел живот го форсираат неговите да успее во кошарката, ама никако да сфатат дека е класично дрво. Абе овој трошка морал да имаше ќе се повлечеше од репрезентација и ќе се вработеше во кладилница да куца тикети.

Значи типов е ненормално дрво, на секој ебан баскет аматерски терен локални деца му го вртеа паметот. Демек Америка играл и го тренирал Карл Мелоун... а тој уствари во 2 сезони, прашање е дали 2 минути максимум одигра. После во Бугарија као отиде да игра ПЕРСПЕКТИВНИОТ кошаркар, ама испадна дека ништо и таму.

И знаеш што е најинтересно? Тоа што цела година мислам дека НИКАДЕ НЕ ИГРА детето и остана вечен "талент". Али Марче селекторот ваљда по гостиварска линија, нормално го убаци во репрезентација. Се прашувам кои се критериумите за влегување во репрезентација, зошто Ѓуровски НЕ ИГРА во некоја сериозна екипа, значи НЕ ИГРА... башка тоа што не знае да трча.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom