МАКЕДОНИЈА-Холандија 06.09.2015 Недела,15:00

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како ли само ги победивме, абе сварно сме голема репрезнетација значи победуваме и кога не играме добро. :D
А на Ѓуровски не го свативте, он сакаше фаул и слбодни да шутираат и пошо ги има простудирано и знае дека не шутираат добро слбодни дека барем едно ќе промашат и со тоа ќе иамме напад уште еден за да направиме уште поголема разлика, ама секад е тука Ламоника и пошо не мрази му свирна техничка. :ROFLMAO:

Овој Ѓуровски по фацата се познава дека е малоумен. Класично шанкуре. Па уште и тетоважа ставил поопасно да изгледа. Гони се упм

Во што е послаб Младеновски од Стојан Ѓуроски што преспа на клупа? Или во врски? Четири години грееше клупа на колеџ и сега ми е квалитет за репрезентација.

Хахахах немој молим те се ежам од тој Младеновски,види го само тој вчера нигерот за Грците што играше,е тој е на иста возраст со Младеновски инвалидот

Игорче денес во елемент. Како што го знаеме :D.
Вика пријателот мој Ла Моника :pos:.

Лош збор за Бојан да не слушнам:oeoeoe:[DOUBLEPOST=1441551122][/DOUBLEPOST]
Да под услов и Холандија и Грузија ги изгубат сите утакмици

како да не слушнеш бе? го гледаш ти во одбрана како игра? ебати центарот ебати, 10пати вол го направија му земаат топки од раце,бетер од самарот е да го ебам.што гледаше ти? или виде 5 поени при крајот и ајде чинел а?

Нивото на коментирање на Игорче Трпески на ова првенство е криминално.
Нивото на Игорче воопшто како коментатор е криминално, не само на првенствово. Не знам стварно како станал коментатор, се однесува како да е на улица, во маало, пред кооперација. Нон стоп греши имиња и податоци, ајде разбирам лапсус да се деси, ама буквално секој втор играч го кажува грешно. Срамота е тоа што го прави Игорче.

Иначе Холандија се БЕДА, ако изгубевме од овие можеше одма да згасне кошарката. Само дегенот Србиновски мораше да ја искомлицира работата на крај, а можеше 20 да ги тепаме уште на 5-6 минути пред крај. Овие се разбиваат со брза игра, со брза кошарка, во позициона кошарка не се бранеа до толку лошо. Али “докторот“ Србиновски секако не го приметува тоа. Самарџиски најискрено и најнехејтерски, време е самиот да се повлече, само се срами и себе и општо го срами спортот кошарка. Трајковски лингурот нека ми се изгуби одма, ми глуми Кевин Гарнет, море мрш. Војдан добар, Костоски одличен, Владо добро игра, Хендрикс стандарден. Јас да сум би го пробал Брчков место Ѓуровски, кој кур е Стојан, поима нема, Брчков е и поснажен од него и покорисен и подобар шут има.

Значи сега, ако ние до крај ги загубиме сите утакмици, а Грузија не победи само нас, нам ќе ни биде доволен пораз од 6 или помалку коша разлика за да поминеме понатаму?
Ќе ни биде доволен пораз од 1, 2 или 3 коша разлика, со секоја друга разлика, Грузија е пред нас :D

Ѓуровски на се ми личи само на кошаркар не..
А на Самарџиски толку му е џабе се нервираме, не треба ни лоши зборови да се упатуваат кон него..
Важна победа, идемо јако само!!

како да не слушнеш бе? го гледаш ти во одбрана како игра? ебати центарот ебати, 10пати вол го направија му земаат топки од раце,бетер од самарот е да го ебам.што гледаше ти? или виде 5 поени при крајот и ајде чинел а?
Во второ полувреме тој ја одржуваше разликата и не беше до толку лош во одбрана правам муабет за второ полувреме за првото се е кажано,а ако гледаш така ни Костоски не игра никаква одбрана[DOUBLEPOST=1441552054][/DOUBLEPOST]Ѓуроски кој го знае какви јаки врски има 2-3 години се шлае во репрезентацијава

Во второ полувреме тој ја одржуваше разликата и не беше до толку лош во одбрана правам муабет за второ полувреме за првото се е кажано,а ако гледаш така ни Костоски не игра никаква одбрана

Ehee Kostovski odamna ne igra odbrana so Mandic vo Kumanovo kako na carina rabotat dodeka se na parketot, ama barem im nabutuva trojki i pravi asistencii :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom