Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да прашам дали бил некој од вас лани да го гледа натпреварот Олимпијакос - Јуве? И дали воопшто имало организирано од некоја агенција за одење на тој натпревар?
Мислам дека имаше некој и од форумов што беше,инаку доста луѓе беа,цел автобус тргна од тука за Атина.Али се идеше организирано преку нашиот фан клуб,немаше организирано одење преку агенција

Мислам дека имаше некој и од форумов што беше,инаку доста луѓе беа,цел автобус тргна од тука за Атина.Али се идеше организирано преку нашиот фан клуб,немаше организирано одење преку агенција

Прогуглав сега и видов дека сте организирале, но имало и една агенција која што организирала за 130 евра http://www.vas.mk/userFiles/upload/Olympiacos-Juventus2.pdf

Сега не верувам повторно да организираат зашто за две недели е натпреварот.

Прогуглав сега и видов дека сте организирале, но имало и една агенција која што организирала за 130 евра http://www.vas.mk/userFiles/upload/Olympiacos-Juventus2.pdf

Сега не верувам повторно да организираат зашто за две недели е натпреварот.
Не знаев дека организирала некоја агенција.Иначе знам дека имате официјален фан клуб,не ви пуштаат од Минхен карти па сами да се организирате за превоз?

Никако Манџукич пред Мората во прв тим.

Плус тоа мислам дека Хернанес ќе се гуши како ЦМ. Подобро би било со 4-3-1-2, бидејќи Квадрадо може лесно флоп да излезе.

Интервју на Марота за трансфер пазарот. За Хамшик разговарале 10 пати, последниов месец.

Интересен дел.

Some names have not come out,” Marotta said, speaking about the transfer campaign in a Press conference.

“Maybe you’re not aware of them, big names. Sometimes it goes under the radar. We had contact for Hamsik over a month ago, we spoke to De Laurentiis 10 times.
[DOUBLEPOST=1441220559][/DOUBLEPOST]Уште едно

Марота изјави дека 18 Август ја доставиле последната понуда за Дракслер

“On Draxler, I officially pulled out of the running on August 19 at Vilar Perosa. It was difficult to deal with Schalke, a very mysterious club where no-one knew who could talk, so we had difficulty interacting with them.

“We’ve done deals with Manchester City, Bayern Munich and many other clubs, that’s affected how we conduct other deals.

“We knew we wouldn’t reach a conclusion because the asking price was disproportionate, and the player's motivation wasn't at the top.

“The outcome depends on the players, and if the player has doubts then it’s difficult to reach a conclusion.

Последно уредено:
Сериoзнo? Oвa беше изјaвa декa тoј ќе игрa нa пoзицијaтa нa Пирлo сo Рoмa oти прaшвaјa кoј ќе ифрa нa местoтo нa пирлo oти мaркизиo е пoвреден a не декa е нaреден пирлo :icon_lol:

Тaквo нештo зa кoе тврдиш нaпрaј кoнте мo рече декa Лaнѕaфaме е нoвиoт Кристијaнo Рoнaлдo:)

Каква ќерка имал Алегри [emoji7] ...Чисто да си знаете следен пат кога ќе заебе со формацијата или измените,што да му пцуете [emoji2]

a0074fdd7db7333d591e8412506d8003.jpg

Насловот погоре и делот за Падоин се како С и Н Кореја.

“Tomorrow Simone Padoin will play in front of the defence. He played there last season and is a versatile figure, so I think having him is an advantage for a Coach.

Изјавата е дека ќе игра пред одбраната, што НЕ значи дека ќе изиграва Пирло.
Можно е да играл улога дефанзивец у среден ред, кој само ќе има дефанзивни задачи.

Дај и другото парче од сликава да го вијме ре :D :ljubove:

Оваа има да ја караме, караме.... ехеее

караме на српски нормално

Дај и другото парче од сликава да го вијме ре :D :ljubove:

Оваа има да ја караме, караме.... ехеее

караме на српски нормално
Малце да се умешам, другар ми ја спомна на Алегри ќеркава и одам ја побарав на фб, мислам дека ја најдов али не можеш да ја додадеш или следиш :place:

Изјава на Дел Пиеро за изоставањето на Падоин од листата на ЛШ, кога ја прочитав, радоста за изоставањето на Падоин, ми се претвори во жал. Grande Alex

Del Piero o Padoinu: "Najlakše je osuditi nekog. On je igrao odbranu kad se od njeg tražilo, on je igrao veznjaka, on je igrao napadača. Nikada nije završio u novinama zbog nečeg lošeg. Nikada nije rekao "ne" treneru. On nije igrač koji će odlučiti utakmicu, ali kada se klub nađe u problemima, on je tu. Nije uvršten na spisak za ligu šampiona, ali neće se protiviti toj odluci trenera. Znate šta je on? Profesionalac.''

Не знаев дека организирала некоја агенција.Иначе знам дека имате официјален фан клуб,не ви пуштаат од Минхен карти па сами да се организирате за превоз?

Побараа 30 карти, но не бива :(.

Изјава на Дел Пиеро за изоставањето на Падоин од листата на ЛШ, кога ја прочитав, радоста за изоставањето на Падоин, ми се претвори во жал. Grande Alex

Del Piero o Padoinu: "Najlakše je osuditi nekog. On je igrao odbranu kad se od njeg tražilo, on je igrao veznjaka, on je igrao napadača. Nikada nije završio u novinama zbog nečeg lošeg. Nikada nije rekao "ne" treneru. On nije igrač koji će odlučiti utakmicu, ali kada se klub nađe u problemima, on je tu. Nije uvršten na spisak za ligu šampiona, ali neće se protiviti toj odluci trenera. Znate šta je on? Profesionalac.''
И да го рекол ова навистина Дел Пиеро(бидејќи едноставно може да е измислица, со оглед на тоа што е постирана со српски превод)не може да ја смени суштината, дека Падоин играше лошо. Да тој играше на многу позиции, но никогаш во важен мечеви како првите два од сезонава. Не е поентата во фудбалот само да играш или да покриваш, туку веќе кога си таму треба тоа да го обработиш барем со мала доза на квалитет, посебно во тим како Јуве. Падоин реално сезонава на овие два натпревари буквално ништо добро не направи, туку баш поради позицијата пред одбраната изгледаше можеби и полошо од сите други.

Реално сепак не е крив Падоин што тренерот го постави таму, така да дефинитивно може да се раздели одговорноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom