Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Серџо Такини, постара марка ја нема кај нас многу мислам. Колку се лесни и пријатни за носење, а и квалитетно се изработени.TA92576_7.jpg

Само Адидас, не ни ги памтам последните патики што не биле Адидас. Ги обожавам Gazelle моделите.

719smuCeuSL._UX500_.jpg

11872949_10203466680868116_2059651265_n.jpg

Бекембауерот се заебав што ги земав. Бела антилопа е невозможно да се оддржува плус стандардно за адидас многу се неудобни.

Рибукот феноменална патика ептен се лесни и нема лето со нив. Доста се квалитетни година ипол ги носам по водно, трчање, фудбал, баскет, журки и ептен малку се оштетени. За 1900 дефинитивно вредат.

Газелето класика нема што да се пишува.

ZX 700 ги земав пред месец дена феноменална патика. Многу се комфорни за носење ама не се за во лето пошто држат премногу топло.

Во спорт вижон имате доста добри попусти месецов газелето се по 4 бона, а самбата се 3500.

Мојот обид да го завршам договорот со потрошени помалку од 100$ за патики не успеа. Денес опрчив 100 евра за adidas zx flux woven black 34005 Ме чинеа 100 евра во футлокерот во La Terrazze во La Spezia Италија. После отидов во другиот футлокер на Корзо и најдов зелени, ептен фини за 60 евра ама си викам ајт, доста е арчење пари за денес :)
21517099566247_923.jpg

^Одлична патика друже.
AF6389.jpg

Скопје во спорт м ги имат, мојт некој да ми кажит колку пари се?

^Одлична патика друже.
AF6389.jpg

Скопје во спорт м ги имат, мојт некој да ми кажит колку пари се?
Имам видено вакви модели во Сити Мол една продавница на вториот спрат спроти Божиновски.

И мене ми се допаѓаат вака ама во живо не ми изгледаа баш добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom