Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ништо друго, барем повторно ќе имаме дерби во права смисла. Нормално, само на форум, а не на терен, но и тоа е нешто... :)

Тажно е без Јувенташиве :( дојдете отворена ви е врата плус Лепакот го нема :)

Среќа па не не тепаа во Америка.

Ја се кладам дека Манчини да тргне со офанзивна формација против Милан дека без 4 коммада не си идат.

Ама тоа со Манчини никад нема да се деси - једино некоја замена Ханданович со Карицо на 0-2 за милан у 90та.

МУ ебам тоа фризурчето замастено.

Ако ништо друго, барем повторно ќе имаме дерби во права смисла. Нормално, само на форум, а не на терен, но и тоа е нешто... :)
Normalno poso ke ve mocame.
#hehe #darko_ufo #classy #nataapara #girlsnightout #fashionTV

Тој шо ја паел анкетава ги заборавил Сасуло да ги ставит, а воедно ги ставил Јуве ццц.. Кое форсирање човече..

Ја се кладам дека Манчини да тргне со офанзивна формација против Милан дека без 4 коммада не си идат.

Ама тоа со Манчини никад нема да се деси - једино некоја замена Ханданович со Карицо на 0-2 за милан у 90та.

МУ ебам тоа фризурчето замастено.
Знам дека се кладиш у реду е. Сигурно фати денеска, 2 и Т2 а пичкко? Затоа си мирен.

Не му е замастено бе, суво као барут е. Му ебам тоа перјаницата. :roker:

Знам дека се кладиш у реду е. Сигурно фати денеска, 2 и Т2 а пичкко? Затоа си мирен.

Не му е замастено бе, суво као барут е. Му ебам тоа перјаницата. :roker:

Ме рокна Валенсија тим1 се да ти ебам селско.

мИНЏушата да ти ја изнаебам :pos::pos:

Моментално сме во друштво со Карпи, Емполи и Фроси... така да терајте без нас некое време.
Секако оддамна не смо со вас у друштво... увек бегате многу :icon_lol:
Коа идете нагоре никој не ве стига, коа идете надоле и до Серија Б стигате :icon_lol:

Milo mi e sto barem pocetokov e interesen i so dupazi, ke go vidime krajot kakov ke bide, da ne bide pak +15 boda od vtoriot..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom