Џ
Џонтра Волта
Гостин
Среќа па не не тепаа во Америка.Nema sansi, ne se igra vo Serija A po edno poluvreme.
Среќа па не не тепаа во Америка.Nema sansi, ne se igra vo Serija A po edno poluvreme.
Ја се кладам дека Манчини да тргне со офанзивна формација против Милан дека без 4 коммада не си идат.Среќа па не не тепаа во Америка.
Normalno poso ke ve mocame.Ако ништо друго, барем повторно ќе имаме дерби во права смисла. Нормално, само на форум, а не на терен, но и тоа е нешто...
Моментално сме во друштво со Карпи, Емполи и Фроси... така да терајте без нас некое време.Тажно е без Јувенташиве дојдете отворена ви е врата плус Лепакот го нема
Хернанес ќе ви го здиплимеSlednoto se vrakja Ikardi I se nadevam Palasio nema da igra prva postava, mesto nego Pero. I Hernanes mesto Guarin I Milan gi shorame od keramidi.
So nego ni LE nema da dogurateХернанес ќе ви го здиплиме
Знам дека се кладиш у реду е. Сигурно фати денеска, 2 и Т2 а пичкко? Затоа си мирен.Ја се кладам дека Манчини да тргне со офанзивна формација против Милан дека без 4 коммада не си идат.
Ама тоа со Манчини никад нема да се деси - једино некоја замена Ханданович со Карицо на 0-2 за милан у 90та.
МУ ебам тоа фризурчето замастено.
Ме рокна Валенсија тим1 се да ти ебам селско.Знам дека се кладиш у реду е. Сигурно фати денеска, 2 и Т2 а пичкко? Затоа си мирен.
Не му е замастено бе, суво као барут е. Му ебам тоа перјаницата.
Секако оддамна не смо со вас у друштво... увек бегате многуМоментално сме во друштво со Карпи, Емполи и Фроси... така да терајте без нас некое време.
Дои кога сакаш ја и ти 1 на 1 у кладилница.Ме рокна Валенсија тим1 се да ти ебам селско.
мИНЏушата да ти ја изнаебам
Која ЛЕ бе... гледш дека треба опстанок да избориме. Да излегвевме во Еуропа ќе си го земевме ДракслерSo nego ni LE nema da dogurate