Џ
Џонтра Волта
Гостин
Среќа па не не тепаа во Америка.Nema sansi, ne se igra vo Serija A po edno poluvreme.![]()
Среќа па не не тепаа во Америка.Nema sansi, ne se igra vo Serija A po edno poluvreme.![]()
Ја се кладам дека Манчини да тргне со офанзивна формација против Милан дека без 4 коммада не си идат.Среќа па не не тепаа во Америка.
Normalno poso ke ve mocame.Ако ништо друго, барем повторно ќе имаме дерби во права смисла. Нормално, само на форум, а не на терен, но и тоа е нешто...![]()
Моментално сме во друштво со Карпи, Емполи и Фроси... така да терајте без нас некое време.Тажно е без Јувенташиведојдете отворена ви е врата плус Лепакот го нема
![]()
Хернанес ќе ви го здиплимеSlednoto se vrakja Ikardi I se nadevam Palasio nema da igra prva postava, mesto nego Pero. I Hernanes mesto Guarin I Milan gi shorame od keramidi.
So nego ni LE nema da dogurateХернанес ќе ви го здиплиме![]()
Знам дека се кладиш у реду е. Сигурно фати денеска, 2 и Т2 а пичкко? Затоа си мирен.Ја се кладам дека Манчини да тргне со офанзивна формација против Милан дека без 4 коммада не си идат.
Ама тоа со Манчини никад нема да се деси - једино некоја замена Ханданович со Карицо на 0-2 за милан у 90та.
МУ ебам тоа фризурчето замастено.
Ме рокна Валенсија тим1 се да ти ебам селско.Знам дека се кладиш у реду е. Сигурно фати денеска, 2 и Т2 а пичкко? Затоа си мирен.
Не му е замастено бе, суво као барут е. Му ебам тоа перјаницата.![]()
Секако оддамна не смо со вас у друштво... увек бегате многуМоментално сме во друштво со Карпи, Емполи и Фроси... така да терајте без нас некое време.
Дои кога сакаш ја и ти 1 на 1 у кладилница.Ме рокна Валенсија тим1 се да ти ебам селско.
мИНЏушата да ти ја изнаебам![]()
Која ЛЕ бе... гледш дека треба опстанок да избориме. Да излегвевме во Еуропа ќе си го земевме ДракслерSo nego ni LE nema da dogurate