Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.912
Овој натпревар ептен ме потсетува на дербито Јуве-Милан. Тогаш исто вака Јуве жеден за победи и докажувања не растури и на крај во малку контроверзни услови освои титула. А и Милан изгуби доста поени на почеток, потоа секој кикс беше катастрофален.

Може и ова сезона работите да се слични...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
ako ima nekakva vistina vo muabetive za pogba i 100te milioni evra, ja neznam zasto bi cekale juve, ovoj kakov saka talent neka e, nikad u kariera nema da dogura do taa suma kolku i da e lud transfer marketot, baska raiola mu e agent i sekako ke si bega od juve kat tad, ali vakva suma nekoj pak da ponudi za nego malomorgen ...
Sea samo kasno e, ama koj go ebe, ja bi go prodal bez oko da mi trepne, pogotovo radi ova sto u prvive dve utakmici takva neserioznost pokazuva, mene sto navivam za inter me nervira, povrakjanica e.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Mozebi pogolemiot del od postovite mi se sprdnja I zaebancii ali koga zborev deka Juve ke bide znacitelno poslab sezonava. Da ne se zezame ali da izgubis tri standardni prvotimci, odnosno nositeli na igrata, pa I ne e mala rabota. Edno e koga vo sredina go imas Pirlo a drugo e koga gi imas Sturaro, Pereira I Padoin. Plus neka.vi tekne kolku bodovi donese Tevez so negovi individualni potezi, so negovi majstorii, koga Juve igrase slabo I se macese so mrtvi protivnici. Mandzo okej e, ama go nema toj faktor iks sto go ima Tevez.

Ne znam drugive ekipi kako ke se, Roma ja gleav so Verona I mi se prisra od niv, Milan mislam deka ni promil sansi za skudeto, moive se promenlivi kako vetrot.., ali bar dobro pazarevme letovo, osven ete prodazbata na Kovacic. Muabetot mi e deka Juve mnogu lesno moze da bide simnat od tronot sezonava.
Каки курац Пирло и Видал, сезонава измината ништо не играа, никакви загуби не се тоа, имаме млади играчи за замена, стари се двајцата, Видал испоповреден, Пирло сила за трчање нема веќе, Падоин и Стураро се повеќе од доволни. Манџукич тиквата, играч ала Марио Гомез, ќе го замени Тевез и тоа е тоа

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.912
Е ова е црвен, а не таму на клупа да даваш... :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Тотално заслужено.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Каки курац Пирло и Видал, сезонава измината ништо не играа, никакви загуби не се тоа, имаме млади играчи за замена, стари се двајцата, Видал испоповреден, Пирло сила за трчање нема веќе, Падоин и Стураро се повеќе од доволни. Манџукич тиквата, играч ала Марио Гомез, ќе го замени Тевез и тоа е тоа
Не е битно дали играле најдобро, или најлошо. Не е исто да играш против Видал и Пирло, или да играш против Падоин и Стураро(не е лош, ама овој е да мава) да речеме.

И не знам зашо со глава у ѕид дека Манџукич ќе го замени Тевез. Тоа е како да кажеш Џеко ќе го замени Меси. Едниов само да чека, и да шутне, другиов знае да издрибла, да истрча и да ја шутне ко шо треба.
Ако некој е земен да го мења Тевез, тоа е Дибала, а не Манџата или Заза.

Киелини :tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom