- Член од
- 26 јули 2015
- Мислења
- 85
- Поени од реакции
- 40
Шчезни опседнат од духот на Буфон ![Ангел :angel: :angel:](/styles/default/xenforo/emot/angel1.gif)
![Ангел :angel: :angel:](/styles/default/xenforo/emot/angel1.gif)
2-1 e. Сеа имаа шанса Јуве фантастична реакција на Шчезни. 2ра утакмица и најверојатно пак ќе се најде у тим на коло. Мачка.абе укочен е овој глупиот семафор со Т1, Т2 или го поништија голот на Дибала?
Како полжавче од под камче ми излезе на наш поразУ 70та минута уклучив, не ни го приметив. Али јеби га да беше у близина сигурно ќе ја избиеше таа топка.
Не е битно ние како ќе изиграме против Рома, ние и кога бевме прејаки увек сме го јаделе у Рим. За вас е муабетот, нели сте вие шампиони што воопшто не се ослабени од ланската сезона туку напротив баш сте појачани со квалитетни дечишта, меѓу најдобрите ширум светот.
Ама дарко-уфо беше ретардиран и малоумен.
Вие зборете си ние ќе си освојуваме титули, кучињата лаат ама караванот врви. хехе лади си го бро.
Ја вртиш темата на разговор како што ти одговара и ми туткаш зборови што ниту сум ги напишал ниту сум се изјаснил, која ти е целта и поентата не знам. Реков, пеки. Второ коло е, рано е да се даваат такви прогнози. Ќе видиме дали Дибала ќе излези детиште итн. Рано е уште да се даваат оцени. Само едно знам, а тоа е дека Пирло нема играч жив на планетава што би го заменил.У 70та минута уклучив, не ни го приметив. Али јеби га да беше у близина сигурно ќе ја избиеше таа топка.
Не е битно ние како ќе изиграме против Рома, ние и кога бевме прејаки увек сме го јаделе у Рим. За вас е муабетот, нели сте вие шампиони што воопшто не се ослабени од ланската сезона туку напротив баш сте појачани со квалитетни дечишта, меѓу најдобрите ширум светот.
Го банирава.Кај е Даре кога е најпотребен![]()