Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
абе укочен е овој глупиот семафор со Т1, Т2 или го поништија голот на Дибала?
2-1 e. Сеа имаа шанса Јуве фантастична реакција на Шчезни. 2ра утакмица и најверојатно пак ќе се најде у тим на коло. Мачка.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
У 70та минута уклучив, не ни го приметив. Али јеби га да беше у близина сигурно ќе ја избиеше таа топка.

Не е битно ние како ќе изиграме против Рома, ние и кога бевме прејаки увек сме го јаделе у Рим. За вас е муабетот, нели сте вие шампиони што воопшто не се ослабени од ланската сезона туку напротив баш сте појачани со квалитетни дечишта, меѓу најдобрите ширум светот.
Како полжавче од под камче ми излезе на наш пораз :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.472
Поени од реакции
14.910
И овој Гарсија е легенда, ова по стоти пат се случува. Рома дава гол и крај, веќе се повлекуваат и се доведуваат во позиција притисокот да е врз нив и да играат панично. Имаа среќа што го дадоа тој втор гол додека Јуве беше во шок.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.654
Поени од реакции
88.448
Ама дарко-уфо беше ретардиран и малоумен.
Вие зборете си ние ќе си освојуваме титули, кучињата лаат ама караванот врви. хехе лади си го бро.

Абе ние веќе освоивме еден, вие тепајте се :D

Шала на страна, промашена тактика на Алегри требаше од 1 минута да излезе со 4-3-3, и така знае дека одбраната на Рома е камен, ама тоа е.... последните 10 минути ги одигравме колку-толку на ниво, малце фалеше нерешено да заврши

П.С. Полошо за Рома, ќе го трпат сега виолинистот уште некое време :D

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.280
Поени од реакции
5.936
У 70та минута уклучив, не ни го приметив. Али јеби га да беше у близина сигурно ќе ја избиеше таа топка.

Не е битно ние како ќе изиграме против Рома, ние и кога бевме прејаки увек сме го јаделе у Рим. За вас е муабетот, нели сте вие шампиони што воопшто не се ослабени од ланската сезона туку напротив баш сте појачани со квалитетни дечишта, меѓу најдобрите ширум светот.
Ја вртиш темата на разговор како што ти одговара и ми туткаш зборови што ниту сум ги напишал ниту сум се изјаснил, која ти е целта и поентата не знам. Реков, пеки. Второ коло е, рано е да се даваат такви прогнози. Ќе видиме дали Дибала ќе излези детиште итн. Рано е уште да се даваат оцени. Само едно знам, а тоа е дека Пирло нема играч жив на планетава што би го заменил.

Засилувањата дали се погодиле не се проценуваат во 2 изиграни натпревари. За тоа за засилувањата дали сме ослабени или не, да му пишуваш на тој што напишал такви работи, а не мене, зошто јас никаде немам таква работа напишано.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.472
Поени од реакции
14.910
Добро, овој натпревар беше само загревање за она што следува.

Следните 45 минути искористите ги паметно, сега е време ако треба да јадете, пиете, серете, мочате, купувате цигари...

Затоа што за 45 минути игра новиот шампион!!! :vozbud:

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Овај Гарсија за кур не го бива ... Какобе на 2-0 ја повлекува екипата. Абе јас да бев тренер уште 2 ќе кркаа ...
Јуве каде бе со овие емигрантиве?
Леле колку кејф ми се направи ... Иако на крајот од готово вересија ќе направевме.
Шчешни ЅВЕР ....

Форца

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.654
Поени од реакции
88.448
Како не треснаа упм, до последна минута се тресеа да не примат гол со играч повеќе

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Смејте се Сасуоло коќе освој ќе прајме маубет:D

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.472
Поени од реакции
14.910
Сега фали во Сарајево луѓето да излезат да прослават. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom