Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
C

Castiel

Гостин
Деви никогаш не го клал МАнџукич во класа со Кун али кога веќе си тргнал да ми ставаш зоборови в уста барем заврши. Најди ајде еден пост каде што сум го клал во иста класа или сум спомнал нешто такво.

За мене во класата на Кун се Ибра и Суарез а можеби и Тевез.
Остај го во навика му е да си измислува. Али битно паметен да се направи.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707
Остај го во навика му е да си измислува. Али битно паметен да се направи.
Абе си гo сaкaм јaс негo aкo ми е нештo нaпнaт денoјве не личи нa негo aмa aкo срце мие уште :):*
Амa и ти ми си тебе не те дaвaм хх:)

Sent from my LG-MAGNA

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Утре ќе биди интересен дуелот меѓу Барзаљи и Џеко, бивши соиграчи од единствената шампионска генерација на Волфсбург.

D

Darko_ufo

Гостин
Инаку повеќе шанси имаа Емполи, тим со толку анонимци и стариот Макароне во нападот. Пучинели ќе ве решеше :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.469
Еј имало пациенти на темава, како црнците, љубе, кире, тој од јуве како се викаше, александре пато, ама она глеаш глупи се и малце ти се интересни.
Ама овој некој специјален вид на идиот, не е ни интересен више, жал ми падна задњиве неколку стране дур ги листав. Дајте да контактирамо со родителите на детево, да ги советуемо да го пратат негде, у некоја установа, не е работа ова ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Инаку повеќе шанси имаа Емполи, тим со толку анонимци и стариот Макароне во нападот. Пучинели ќе ве решеше :pos:
Никој не ти забранува да тролаш или да не постираш, да не ме сфатиш погрешно, ама другар олади малку, 50 поста имаш во темава само денес. Твоево веќе се карактеризира како спам, што е прекршок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom