C
Castiel
Гостин
Џабе после ти ќе нарачаш да ја отворат.Затвори ја ти. Нарачај да биде затворена и ќе биде.
Џабе после ти ќе нарачаш да ја отворат.Затвори ја ти. Нарачај да биде затворена и ќе биде.
Остај го во навика му е да си измислува. Али битно паметен да се направи.Деви никогаш не го клал МАнџукич во класа со Кун али кога веќе си тргнал да ми ставаш зоборови в уста барем заврши. Најди ајде еден пост каде што сум го клал во иста класа или сум спомнал нешто такво.
За мене во класата на Кун се Ибра и Суарез а можеби и Тевез.
Legendata veli: Ednas igrac se izgubil vo sumata i go pratile Draxler, go nasol za 3 sekundi.Druga legenda veli deka na Draxler majka mu bila kuce tragac
Абе си гo сaкaм јaс негo aкo ми е нештo нaпнaт денoјве не личи нa негo aмa aкo срце мие уштеОстај го во навика му е да си измислува. Али битно паметен да се направи.
За Милан е, не гледаш колку аути им даде....Судијава слабо за Милан свири, не е нормален.
Ve imitirame samo od prosla nedela. Protiv atalanta koj bea so igrac pomalce i edvaj gol im dadovte. SampIoni Inter.Навивачите на Милан за две мин:![]()
Има време за вас, какви дрва се покажавте на мечов, рано еЖалам што ова коло ви ја расипавме забавата.![]()
Никој не ти забранува да тролаш или да не постираш, да не ме сфатиш погрешно, ама другар олади малку, 50 поста имаш во темава само денес. Твоево веќе се карактеризира како спам, што е прекршок.Инаку повеќе шанси имаа Емполи, тим со толку анонимци и стариот Макароне во нападот. Пучинели ќе ве решеше![]()