Џ
Џонтра Волта
Гостин
Повелете кажете ми еден бек што има боље центаршут од Коларов.
Kevin ConsantПовелете кажете ми еден бек што има боље центаршут од Коларов.
Јуто НагатомоПовелете кажете ми еден бек што има боље центаршут од Коларов.
Бејнс.Повелете кажете ми еден бек што има боље центаршут од Коларов.
Ај сегa кaжете еден штo имa бoље шут
Бејнс.![]()
Тoј е oд другaтa стрaнa нa штoперите беЏабе ко Карвахал има најдобар прием на топката в свет. Ништо да не се разбирало.
Roberto CarlosАј сегa кaжете еден штo имa бoље шут
Барса не го насочува целиот напад преку Суарез, туку е размерно распореден меѓу сите тројца.Нормални ли сте бе? Не праите муабет за Брегалница.. Агуеро немал замена? А у тим ги имаат Стерлинг, Бони, Де Брујн...
Суарез у Бара има ли замена? Левандовски у Баерн? Бензема?
.
Нема врска, еве ја лани од старт дрндав дека Челзи се преценети, ко што и беа. Факт е дека Сити направи страшен тим и дека играчите влегоа во страшна форма. Освен ако не ги сјебат повреди, едино што може да ги сјебе до успех е црепот на клупа ако игра со Демикелиси и остали инвалиди или некој шкљ прстап во дерби меч.Вакви слични муабети имаше и лани за Челзи,но некако сите заќутивте кога беа елиминирани и посрамотени од ПСЖ со играч помалку,па и ги правевте на ниво на Баерн и Реал,па сигурни полуфиналисти па не знам што ....чекајте луѓе има време,ќе дојди декември,јануари,февруари живи здрави па ќе дискутираме пак тогаш како тоа Сити се пички и немаат психа за ЛШ...се понашате како да гледате фудбал од вчера..
Само ќе напоменам дека Англиска екипа уште долго долго време нема да освои ЛШ со вакви Баерн,Реал и Барселона....се додека буквално не научат да играат вистински фудбал