Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
Голот требаше на Окс да го препишат. Дефинитивно моментално ни е најјак играч, нај во форма.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Arsenal sign 15-year-old striker Clarke

Ipswich Town youngster Harry Clarke has been snapped up by Arsene Wenger and joins the club's academy.

Задовилни сеа ?

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
За целокупно да , би го играл пред Разми на крило у 100 случаеви ама денеска некако ми беше млитав.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139
Naredno kolo neka probat so Kokelan i Arteta(pa Jack ko ke se oporajt), Alexis i Chambo po krila, Ziruvo napagjac i eden kreativec od trojcava Ramsey/Ozil/Santi(Ozil favorit od trojcava). So vakva postavenost kreativecot ke imat pogolem prostor i nemat da se gushat srednjacive eden so drug ali kurov mi so ke probat so vakva formacija :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Кога играaт Кош-Габриел ни даваат можност да играме со повисока одбрана од Кош-Мертесакер.(y)
Средњациве нека си ја напикаат хемијата у газ, појма немаат.(n)

Последно уредено:
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Naredno kolo neka probat so Kokelan i Arteta(pa Jack ko ke se oporajt), Alexis i Chambo po krila, Ziruvo napagjac i eden kreativec od trojcava Ramsey/Ozil/Santi(Ozil favorit od trojcava). So vakva postavenost kreativecot ke imat pogolem prostor i nemat da se gushat srednjacive eden so drug ali kurov mi so ke probat so vakva formacija :D
Е куров ми. :D Мислам дека после утакмицата со Вест Хем, друг пат Венгер нема шанси да му ја смени позицијата на Казорла. Тогаш почна како крило, Ремзи во средина до Кокелин, демек да сме добиеле повеќе на цврстина, али ептен се разочарал. Он е нашиот Чави. Не за џабе е прв убедливо по пасови во лигата, а во исто време и со најголема прецизност. Со Кристал Палас си се врати на позицијата во средина и ми се чини он беше играч на натпреварот, а со Ливерпул му скратија чиста асистенција за голот на Ремзи.

Член од
25 август 2011
Мислења
201
Поени од реакции
77
Одкако стариот им ги промени позициите на ремзи и казорла ,креативноста во среднината е катастрофа.. Кокелан ЅВЕР!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
На крај може и ќе завршиме со Чарли Остин од КПР како напаѓач. А и не играше нешто лошо човекот лани, само немаше среќа да биде во добар тим.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не ми се верува што ќе пишам, но ми фали Подолски.
Немаме финишер во тимот, Волкот дефинитивно заборавил да шутира.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Не ми се верува што ќе пишам, но ми фали Подолски.
Немаме финишер во тимот, Волкот дефинитивно заборавил да шутира.
Абе не беше ти тoј шo викaше декa не чини Пoдoлски?
Сaмo јa гo брaнев Пoдoлски тукa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom