Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не беше ти тoј шo викaше декa не чини Пoдoлски?
Сaмo јa гo брaнев Пoдoлски тукa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Стварно само ти го бранеше. и мене ми беше омилен ама мрзата тешко можеше да се брани, иако секогаш кога стратуваше имаше некој учинок (гол или асистенција), но тоа не е решението на нашите проблему у напад.

Абе не беше ти тoј шo викaше декa не чини Пoдoлски?
Сaмo јa гo брaнев Пoдoлски тукa :D

Подолски секоја утакмица го критикував, ама за сегашниов наш напад е Анри.

Стварно само ти го бранеше. и мене ми беше омилен ама мрзата тешко можеше да се брани, иако секогаш кога стратуваше имаше некој учинок (гол или асистенција), но тоа не е решението на нашите проблему у напад.
Абе може беше мрза ама реални да бидеме и не добиваше некоја шанса. Може ако останеше оваа сезона кај нас ќе се сменеше нешто зошто нели даваше интервјуа дека си ја сфатил грешката, дека сака да се бори за место во тимот, дека сака да остане кај нас.

Подолски секоја утакмица го критикував, ама за сегашниов наш напад е Анри.
Абе он и тогаш си беше океј, бар според мене. Никогаш нема да ја заборавам бомбата од 20тина метра против Вест Хем или некој друг беше не ми текнува, ама знам дека таа бомба ни ги донесе 3те бода.

И јас го бранев Полди :place: Уште ми е криво што замина и уште сметам дека не доби реална шанса за да се докаже.

И место кој би го ставиле Подолски у овој состав ?
Фали шутер али некој класичен шпиц вакви ко Подолски, Волко и Велбз скраја да е .

И место кој би го ставиле Подолски у овој состав ?
Фали шутер али некој класичен шпиц вакви ко Подолски, Волко и Велбз скраја да е .
Мoментaлнo би гo стaил пред Вoлкoт сигурнo.
Пример денес Пoлди дa се нaјдеше у ситуaцијaтa кaкo Вoлкoт вo првo дa стигне oдбиенa тoпкa нa 3 метрa имaше дa јa зaпукa тoпкaтa и ќе јa зaпaлеше мрежaтa, a Вoлкoт ебaте ни рaмките нa гoлoт не ги пoгoди...

Aбе каков Полди какви бакрачи.....да беше толку добар ќе останеше во некој клуб повеќе од 2-3 год. а не да игра во факинг турска лига

Значи и Перси е тапа играч штом замина во факинг туркешн?

Абе оти мешате работи Подолски годинава наполни 30 а РвП веке има полни 32 ќе прави 33 ако добро се сеќавам.
Плус Јунајтед се надеваа дека ќе најдат класа напаѓач ама ништо си останаа со празни раце исто како нас.

Снајдер е играчиште само незнам зашо се запусти у таа лига ...

Снајдер е играчиште само незнам зашо се запусти у таа лига ...
да не се разбереме погрешно, сите тие играчи биле играчишта на времето, сега се со поминат рок, затоа се и таму каде што се

да не се разбереме погрешно, сите тие играчи биле играчишта на времето, сега се со поминат рок, затоа се и таму каде што се
Снајдер коа отиде таму уште беше добар :D

Kolku i da sum nezadovolen od igrata nema vrska posto najvazni se trite boda.
Podolski falel be :facepalm: Podolski sto za pola godina u serija a ne dade gol on ke go spasuval timot, mrza ne videna.U inter nemozese da fati mesto u prvi 11.Uste sto nema da procitas.Edvaj se otkacivme od nego oni go baraat nazad.Pa uste stavanje vo ista recenica so Anri :tapp::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom