- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.591
- Поени од реакции
- 14.398
?Ај јас да се пробам. Имаше една песна ептен ја сакав знам, плус постирана е тука на форумов. Не ми текнува ништо од текстот, апсолутно ништо New wave/synth правецот и е, едно бате знам на спотот е само некаде 80-ти треба да е, и си пеј онака нешто, во позадина мислам дека коњи нешто трчкаат како на башка видео бим или природа нешто оди. Дали Том се викаше пеачов или Џек.................врска немам ич не ми текнува.
Не е таа, во овој стил е. Не верувам да е до олку хитовска и позната. ЗНам дека имаше кога ја слушав 1.5 милион некаде преслушувања. Нека е сега до 2 макс
Леле ѕвер, браво!! Фала ти, дужам јегер за оваZaa - Good Things
https://www.youtube.com/watch?v=_nOR0eaYi-o
Македоснка песна... нешо како рап - рок комбинација така...
Темата која што ја отвори веќе има постоечка и веќе ти ја споив со оваа.Пред една недела слушав песна на канал 77, македонска и неможам да ја најдам никако.
Единствено што ми текнува беше таа/она е моја за неа ќе се борам во рефренот...
Неее Уште неможам да ја најдам и само канал 77 слушам во автомобил.
...мајка ми е уште тука и за неа ќе се борам се додека срцево мое не престане да чука... Оваа е?
Прати им мејл па можеби ќе имаш среќа ќе ти ја кажат... А исто можеш да го сториш на фејсбук профилот јас еднаш се обидов така и ми ја кажаа песната.Неее Уште неможам да ја најдам и само канал 77 слушам во автомобил.