Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Пред околу една година на Angels-FM стално даваа една песна незнам како се вика.... Песната не е на англиски на некој друг јазик е и машко пее, рефренот е нешто како јаја кела о дале или сл..

Една песна вчера слушав на радио ја пуштаа цел божји ден арно ама нз кое радио беше на транзистор пееше, а и не ми текна да видам.
Мислам песната ја пееше влатко стефановски, барем така ми личеше...
ептен онака јака песничка... нешто љубов, данок на додадена вредност имаше у песната...
може и да е бил влатко, некој да не ја знае песнава?

Една песна вчера слушав на радио ја пуштаа цел божји ден арно ама нз кое радио беше на транзистор пееше, а и не ми текна да видам.
Мислам песната ја пееше влатко стефановски, барем така ми личеше...
ептен онака јака песничка... нешто љубов, данок на додадена вредност имаше у песната...
може и да е бил влатко, некој да не ја знае песнава?
фолтин - слободната љубов

Барам една песна од серијата "Graceland" 3-та сезона -2-ра епизода .Побарав сегде ама погрешна песна е ставена на страниците.
Песната иде вака Ella Ella es una chica peligrosa и е рап песна .

Барам една песна од серијата "Graceland" 3-та сезона -2-ра епизода .Побарав сегде ама погрешна песна е ставена на страниците.
https://youtu.be/eIa-o0sV3uU

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

кога почнува таа песна во епизодата? на колку минути?

Која е песнава што се врти на City radio, никако да ја начекам цела. Шпанска, брза...баш убава и лесна за уво. Порано на саат одеше, сега на неколку... Да слушнам еден збор, ќе ја најдам. Вака...помагајте :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom