UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ги посакувам Манчестер, онака двапати да си ги плесниме, како во старите добри времиња... Па потоа нека испаѓаме од Астана и компанија :icon_mrgr:

Срце Невил <3 :icon_mrgr:
Така де, Манчестер се на исто ниво со Удинезе па ќе ги плеснете дури 2 пати.
Ohhh wait......:D:D :kuracc:

Инаку... ПСЖ, Ман Утд, Севиља, волфсбург... :)

Така де, Манчестер се на исто ниво со Удинезе па ќе ги плеснете дури 2 пати.
Ohhh wait......:D:D :kuracc:

Инаку... ПСЖ, Ман Утд, Севиља, волфсбург... :)

FUCK YOU

.!.

:kuracc::kuracc::kuracc::kezec:
[DOUBLEPOST=1440673922][/DOUBLEPOST]
Кога последниве 20 години Јувентус го плескал Јунајтед ?

11 Септември 1996

28 Ноември 1996

10 Декември 1997

Ја би Челзи-Реал да гледам, за Јунајтед кур ме боли се знае дека одат како прво пласирани.

Крофнарот против Курињо, очобол :drk:

Аууу се загрцнав. Исплукав сфе на биро, не можам да се соземам пола саат од смеење.

Кај ти текна форава бе да ти ебам? :D
Не беше тешко,само ми текна на ланската сезона:D

Ги посакувам Манчестер, онака двапати да си ги плесниме, како во старите добри времиња... Па потоа нека испаѓаме од Астана и компанија :icon_mrgr:

Срце Невил <3 :icon_mrgr:

Јака традиција имате против нас нема што. Немам против да се повтори во елиминациона фаза како 99та на пример :icon_lol:

Ај сега нека каже некој од колку почнува програмата, а од колку е предвидено извлекувањето и дали ќе има пренос на еуроспорт ?

Како се напаливте за видеото од Невил, чудо нешто. Како да не знаете дека Невил ги почитува многу Јуве и затоа игравте со нас на опрошталната утакмица. И баш е биди добро да се падниме во група бидејќи немаме играно заедно со години, еве веќе Сити-Барса, Челзи-Псж, Ел Класико почнаа да се здосадуваат па да гледаме нешто ново.

Ај сега нека каже некој од колку почнува програмата, а од колку е предвидено извлекувањето и дали ќе има пренос на еуроспорт ?

Програмата почнува во 18ч. со пренос на Еуроспорт .

Мене уште не ми е јасно како на некој падобранец не му текнало да пише Ливерпул, Милан, Интер и Дортмунд како евентуална група за вечер, ама ајде има време. :D
Не може две екипи од иста земја во иста група, така да тешко да се формира оваа група. :icon_lol:

Како се напаливте за видеото од Невил, чудо нешто. Како да не знаете дека Невил ги почитува многу Јуве и затоа игравте со нас на опрошталната утакмица. И баш е биди добро да се падниме во група бидејќи немаме играно заедно со години, еве веќе Сити-Барса, Челзи-Псж, Ел Класико почнаа да се здосадуваат па да гледаме нешто ново.
И јас сум најмногу за нешто ново. Реал-Челзи немаат играно уопште. :D Баерн-Атлетико би била топ утакмица. Јуве-Валенсија исто така не се сеќавам скоро да играле..

Манчестер на пример со ПСВ се немаат паднато оддамна. :D

И јас сум најмногу за нешто ново. Реал-Челзи немаат играно уопште. :D Баерн-Атлетико би била топ утакмица. Јуве-Валенсија исто така не се сеќавам скоро да играле..

Манчестер на пример со ПСВ се немаат паднато оддамна. :D

Actually Јуве и Валенсија немаат играно никогаш досега во историјата (ни официјален, ни пријателски натпревар).

Actually Јуве и Валенсија немаат играно никогаш досега во историјата (ни официјален, ни пријателски).
Епа таман. :D

Иначе Баерн ако не го добие Порто, секако го чека дерби утакмица.

Дај ако не одма отворете нова тема и за следната сезона, што кур, ќе пишуваме какви групи очекуваме да се паднат, ќе си играме играчки, божем некој ви ги чита вашите глупи очекувања кој у каква група да се падне. И нормално некој на среќа ќе ја погоди групата и следниот месец кога ќе биде извлекувањето ќе си го цитира мислењето и ќе пише told you so. Браво. Го поеба цел свет.
Секако не изостануваат и форите од 87ма година, ако некоја од јаките екипи не се пласира одма следи прашање а *рандом екипата во која група се падна ехехехе. Мрж бе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom