Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
C

Castiel

Гостин
Многу некако си по лапање и пушење. Али во ред 21 век сме ако те праи тоа среќен.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И овој ко Стефи, јадел кловнови од сабајле :pos::pos::pos:

Јадел духови за да биде духовит.
Да не си и курназ? :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Moра да признаам оти кога го видов постот на Пеџа неколку секунди пишан пред мојот сфатив оти има финта, ама не ви ја пратам темава до толку. :D
Koja krazba milan ke ja napravi dokolku toa e tocno so go citav za baloteli, bi go zemale bez osteta baska pola plata so liverpul ke mu plakjaat a lani za 20 milki im go prodadoa.. Me posekja so matri lani :-D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Koja krazba milan ke ja napravi dokolku toa e tocno so go citav za baloteli, bi go zemale bez osteta baska pola plata so liverpul ke mu plakjaat a lani za 20 milki im go prodadoa.. Me posekja so matri lani :-D
Кои ти се овие информации бе? :Д

Последно, нема надомест од Милан за позајмицата, нема да мора да го откупи на крај на сезона али му ја плаќа цела плата.

Пред тоа излезе дека ќе има обврска да го купи за 18м евра, дека ќе плати 2.2м фунти за позајмица а платата ќе ја плаќаат по пола.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Па Балотели у една форма што е,само му олеснуваат работа на Ливерпул,го тргаат ѓубрето настрана.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Аууууу одамна не била вака у рикверц темава :place:

Иначе, Лацио има обврска вечер да го поправи ранкингот на Италија. Задолжително!!! Фиорентина лани даде максимум и има сигурно голем удел, исто како и Јуве, на ред е Лацио. Она што го засра Сампдорија да го поправи Лацио!

Ај па-па

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom