На Фиорентина кога да и се пружеше шанса ја искористи, така да Лацио ништо не направи во корист на рејтингот на Серија А! Исто како и Сампдорија...катастрофаДа, пошто Фиорентина влезе во ЛШ.
Фиорентина влезе 2008 и 2009 преку квалификацииДа, пошто Фиорентина влезе во ЛШ.
CL DNA![]()
Сампдрија - Вердер
Удинезе - Брага
Удинезе - Арсенал
Милан - ПСВ
Наполи - Билбао
Лацио - Леверкузен
Ако држи меморија.
Лацио имаше добар резултат али јебига тоа е,баш ми е криво за нив лани топ беа.Лациосе усраа...е од вакви тимови пропаѓа лигата...
Да играа швабиве со Интер или Милан, самото име ќе ги елиминираше.Лацио имаше добар резултат али јебига тоа е,баш ми е криво за нив лани топ беа.
Али да збориме реално и Милан и Интер истото ќе ги снајдеше.
Пред две години Лацио со трет тим исфрли два тима од Бундеслигата. Така да имаше основа за тоа, не сум јас Нострадамус да знам дека Леверкузен ќе излезе толку појак противник.@Mondonico како беше твојата...На Лацио им одат Германиците.![]()
Па ти предвидуваше многу големи работи...Пред две години Лацио со трет тим исфрли два тима од Бундеслигата. Така да имаше основа за тоа, не сум јас Нострадамус да знам дека Леверкузен ќе излезе толку појак противник.
Плус тоа ако си ја завршат работата во ЛЕ Лацио, Наполи и Фиорентина тогаш ќе нема проблем. Истото важи и за Јуве и Рома. Италија пак може да оствари добар резултат како лани.