G
garthok
Гостин
Ми треба програма за спојување видео фајлови и правење на менија, пример како објаснување некое и онака да искочи со звук, значи ништо помпезно ко Вегас, онака со готови темплејти. И по можност open source
Daz loader 2.2.2 ке направиш унинстал рестарт па одново инсталл па рестартWindows 7
Build 7601
Чаре некое да го тргнам црниот десктоп? Порано знам дека средив за месец дена со некоја финта од гугл, ама ме мрзи да ја барам сега.....
Го инсталирав само финтава е шо сега нејчи да се крени виндовсо. Пишувам од друг компјутер. Онака црно си стој и трепка едно цртиче. ЧареDaz loader 2.2.2 ке направиш унинстал рестарт па одново инсталл па рестарт
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Пробај преку сејф мод да влезешГо инсталирав само финтава е шо сега нејчи да се крени виндовсо. Пишувам од друг компјутер. Онака црно си стој и трепка едно цртиче. Чаре![]()
Не сака да се пушти на f8. Само f2 менито ко да се отвора, другото јок..Пробај преку сејф мод да влезеш
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Толку му било изгледа ке мора да правиш форматНе сака да се пушти на f8. Само f2 менито ко да се отвора, другото јок..
Нема пореба со тоа да правиш ботабилно спушти го Rufus и само ке го ставиш усб и ке го најдеш iso фајлот и стискаш старт ти пратив и Windows 7Ај нека ми прати некој во порака исправен торент од Windows 7, x32 iso.
Со туторијалов ќе правам бутабилно USB оти не чини читачот.
при старт уклучи boot menu (F10, F11, F12 или може некое друго F да биде) и одбери да се бутира од цд.Здраво. Брачед ми купи лаптоп али треба да се инсталира оеративен систем , го ставам цдто со win 7 местам на прво место бутирање од цд ром али излага нешто од линукс под 1 и под 2 make bootable usb. Линуксот кога ке го оставев идаше нешто root@.. И ако го остсвиш така се исклучува после 15 минути , ме интересира како можам да му ставам win7
Sent from my D6503 using Tapatalk
Тоа е одбранопри старт уклучи boot menu (F10, F11, F12 или може некое друго F да биде) и одбери да се бутира од цд.