Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Помош, како да ги исправам хиероглифитеПрегледај го приврзокот 127422
тука дали е наместено MK. а и што треба да пише тамо? МК апликација е?Наместено ми е тоа... @haCk0r
Така ќе ти биде бидејки апликацијата е руска ако не се лажам е 3d driver .Таму наместено ми е МК али апликацијата е Руска.![]()
![]()
Немам досега форматирано/инсталирано оперативен систем, а купив лаптоп со Ubuntu 12.04.1 lts. Сега сакам да му ставам Windows 7 Ultimate, а не ми се дава 350 ден.
Може ли некој да ми каже чекор по чекор како да го направам тоа самиот? Најдов торент, сеа дали е добар и дали на УСБ или на дивиди треба да го ставам?
Фала однапред![]()
Торентот е добар. Подобро е на усб да го ставиш. Симни rufusНемам досега форматирано/инсталирано оперативен систем, а купив лаптоп со Ubuntu 12.04.1 lts. Сега сакам да му ставам Windows 7 Ultimate, а не ми се дава 350 ден.
Може ли некој да ми каже чекор по чекор како да го направам тоа самиот? Најдов торент, сеа дали е добар и дали на УСБ или на дивиди треба да го ставам?
Фала однапред![]()
А кажи ми дали има потреба да се брише Линуксот или треба двата система паралелно да бидат? Дека мене не ми треба Линукс. Во торентот си има Руфус.Торентот е добар. Подобро е на усб да го ставиш. Симни rufus
https://rufus.akeo.ie/
оставаш се дифолт на програмот и одбираш create bootable disk image using iso, кликаш на сликата со цдто и го одбираш исото што го симна од торентот
програмот си ја прави својата магија и после определено време имаш бутабилно усб
го ставаш усбто во лаптопот
го пушташ лаптопот и кликаш цело време на F2 или delete за да влезеш во биос
бараш boot или нешто слично и треба да го наместиш primary да ти биде усбто, а не хард дискот.
можно е ова да треба да го наместиш на 2 места, разгледај ги сите опции само внимателно
одбираш save and exit, лаптопот се рестартира и ако си направил ко што треба, ќе ти рече press any key to boot from device, го правиш тоа и почнуваш инсталација на windows која е отприлика next next, објаснета тука
http://getintopc.com/tutorials/how-to-install-windows-7-step-by-step-method-for-beginners/
А кажи ми дали има потреба да се брише Линуксот или треба двата система паралелно да бидат? Дека мене не ми треба Линукс. Во торентот си има Руфус.