Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Без Кoш се пoјaки.

Сo или без нив, секaкo ќе изгубaт.
bookmarked :coffee:[DOUBLEPOST=1440440232][/DOUBLEPOST]
Ne znam zosto mislis deka e maler. Imate istorija so povredi i prolongirano vrakanje na igraci od povreda. Poveke bi rekol deka e los medicinski tim.
Ланска сезона повредите беа намалени за 30 и кусур п% од кога дојде тој Германецот од репрезентација, така да не ти држи муабетов. До лани пеки

H

HoT IcE

Гостин
Пошто на Мертесакер го фатило пролив медицинскиот тим е крив.Мрш бе.
Мрш бе?
Стварно мислев дека си барем малце океј човек, ама ти си прост како боранија и крајно некултурен човек. Не знам зошто воопшто и пробувам да зборам со луѓе прости како тебе. Ај иди еби се, идеш на игнор.

H

HoT IcE

Гостин
bookmarked :coffee:[DOUBLEPOST=1440440232][/DOUBLEPOST]

Ланска сезона повредите беа намалени за 30 и кусур п% од кога дојде тој Германецот од репрезентација, така да не ти држи муабетов. До лани пеки
Првпат слушам дека имате некој нов у медицински тим. Знам лани читав на Гардијан статија за медицинскиот тим на Арсенал и повредите со потенцирање на тоа како лошо работеле.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Првпат слушам дека имате некој нов у медицински тим. Знам лани читав на Гардијан статија за медицинскиот тим на Арсенал и повредите со потенцирање на тоа како лошо работеле.
Има да не му го памтам името ама дојде од германска репрезентација и ги потсреди[DOUBLEPOST=1440441531][/DOUBLEPOST]ете американец бил, ама од германска репрезентација
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/arsenal-improved-injury-record-25-6054218

H

HoT IcE

Гостин
Има да не му го памтам името ама дојде од германска репрезентација и ги потсреди
Можда, можда. Сега брзо читав за некој атлета као ќе идел у Арсенал за да им биде кондиционен тренер, му заборавив и име, и кај читав, мислев дека за него збориш :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Можда, можда. Сега брзо читав за некој атлета као ќе идел у Арсенал за да им биде кондиционен тренер, му заборавив и име, и кај читав, мислев дека за него збориш :D
Ева да не иде еј :vozbud: :pipi: :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
@HoT IcE Подалеку од луѓе што се прават дека знаат нешто,што всушност си немат појма.
И како може да е до медицинскиот тим,ако Мертесакер фатил настинка,сакам тоа да го објасниш.
Не глуми мајка тереза,демек пред постов за тебе сум бил океј,сега се и сешто.:pos: За Челзи навивате,што сакаш повеќе.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Vie go izbrkavte najubavoto vo fudbalot od poslednite godini, oti na Murinho zhena mu bila ljubomorna na Eva. Taka da, ti ne si za kazhvanje.

H

HoT IcE

Гостин
Vie go izbrkavte najubavoto vo fudbalot od poslednite godini, oti na Murinho zhena mu bila ljubomorna na Eva. Taka da, ti ne si za kazhvanje.
Како ја да сум ја измавал Ева од терен :D Ја да сум за одлука би ја ставила и Марина Грановскиа или како и да беше за тренер, само да ги гледаме секој меч на терен. Тоа што Мурињо е пациент кога губи а Ева е жена, тоа е само негов проблем :D[DOUBLEPOST=1440442623][/DOUBLEPOST]
Ева да не иде еј :vozbud: :pipi: :D
ЕВА НЕ ЈА ДАВАМЕ!!!!

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ќе го јадат Арсенал на велико, оваа одбрана не знаее топка да изнесе, а не па да се справат со Бентеке.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom