Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го Редмонд со асистенција, ама не слуша Џонтрата попаметни. :P
Доста бе мајмун, место да ме фалиш што сум единствен со Флечер у екипа ти ми јадеш од куров од прееска.
Дани ме избедира вчера уште ти ми фалиш сеа. :D

Доста бе мајмун, место да ме фалиш што сум единствен со Флечер у екипа ти ми јадеш од куров од прееска.
Дани ме избедира вчера уште ти ми фалиш сеа. :D

Амa Шo и Дaрмиaн

Што е со Ериксен бе, оти не игра? Ми даваше добри бодови претходните 2 кола, а сега го нема. Се исплатеше Редмонд што го земав осеќам ќе биде најдобро изненадување сезонава.

Бем ти и кокошки и Махрез и Кејн и Америка и Ајфелова кула

Ajде Марез буши ги евреите шугави мрти им ебам!!!!![DOUBLEPOST=1440258120][/DOUBLEPOST]Види го овој Заха на полувреме го извадиле да не го извадам од мајка му!

Мизерија коло, да не дадеше Марез гол ни 20 поени немаше да извадам. Тој и Шо жими жими ми носат поени.

Како не се фатив за Дан вчера кога барав дефанзивец од Палас. Гол и асистенција мамето негово.

Лапај си 14 од Калум Вилсон и 7 од Риад Махрез, плус ваљда ќе лапаат бонуси. Тоа се тие играчи, ти се мочам на Кејн one-season wonder ебате.

Уф измкнав гз малце од малце среќа невидена Јанг и Синклер ботовите не ги пуштија да играт па сеа Тејлор со 6
ќе се умкне у прв тим, арен потег ми беше шо го земав Марез уште поарен мислам шо ги измаав Руни и Стерлинг место Озил и Агуеро(К) па се надевам на подобро ова коло.
Ќе се превркнев Морган ако дадеше гол на клупа длабоко запустен ми е :D
Кејн,Јанг и Синклер мора да ги измаам само незнам кој попрво хм

Попуштив. Го купив Махрез место Јанг. Чисто колку да не губам пари.
И Вилсон место Џером.

Први -4 поени. Мора да се жртвува нешто бајо мој. Следно коло 150 минимум.

Сега што да кажам. Кејн капитен. Клин шит од никого.
Среќа Францис асистираше. И покрај тоа што прими 3 гола, ваљда ќе лапне 2 поени бонус.

Ќе лета и Сигурдсон, гледам јас.

28 за сега, овој Кејн никако да донесе некој бод, пак капитен го ставам, овие па Вест Хем, Кресвел асистенција прави примаат мртвите 4 гола дома, место бонуси да лапа -2 ради примени голови има (n) Марез главен играч на играва први 3 кола :ROFLMAO: Ај рано е уште, се чека и Азар да распуца малце

14 поени од Ромеро , Марез и Кабај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom