Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Медел за Шнајдерлин е Рој Кин бе. :D
.

Шанјдерлин е најдобриот дмф со офанзивни способности во Премиер лига веќе втора година, бел Јаја Туре. :misticen:

Франција вака така добива пак јака генерација.

Пу Митрович да ти ебам главата да ти ебам. и така ќе тепаат Јунајтед бар 2-1 да беше :D

Јунајтед играше одлично ама колку толку се кондолидираа Њукасл

По стативата на Митровиќ некако почнаа да се опуштаат. Поагилни станаа, ја презедоа топката.

Gejcester potop ke vi pravi Newcastle :)
Fun fact, првичното значење на геј е уствари весел/весели. Аналогно на тоа, Јунајтед е секако постар од новото значење, па може да си земам за слобода и да кажам дека твоето тврдење може и не значи тоа што мислиш.

Митровиќу шта учини митровиќу, како само го оттурна Руни :cenzura:.

Не гледам некој да прокоментира за поништениот гол на Руни...Да беше обратна ситуацијата верувам 2 страни ќе имаше овде.

Не гледам некој да прокоментира за поништениот гол на Руни...Да беше обратна ситуацијата верувам 2 страни ќе имаше овде.

Не беше офсајд бар по мене ама тоа е стотинка у прашање и судијата го гледа прво играчот што му е у видно поле - а тоа беше Руни. Да беше играчот од Њукасл пред него немаше да дигне офсајд.

Имаше и објаснување негде за ова од некој судија за како ги перцепираат овие офсајди.

Чисто да прашам, судија кој си ти бе матер ти ебам?? Не е ради голот ова, него имаше 2 чисти фаули над Депај што не ги свирна, плус таа корната за Њукасл ја измисли од нигде никаде, се на се мртовец невиден.

Чисто да прашам, судија кој си ти бе матер ти ебам?? Не е ради голот ова, него имаше 2 чисти фаули над Депај што не ги свирна, плус таа корната за Њукасл ја измисли од нигде никаде, се на се мртовец невиден.

Ти им кобиш бе.

Гарант го имаше и Арсенал 1 прво коло со Вест Хем, и Челзи со Свонси :sneaky:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom