Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Кобник :kuracc:
Значи ќе ставам 5000 на Јунајтед, Бајерн и Атљетико Мадрид, башка го имам Депај на Фантази, башка Депај и Шнајдерлин ми се омилени играчи, башка ќе ти ебам глупиот тим Њукасл, така да КОЈ КУР ИКС ТИ САКАШ ДА ЗАВРШИ БЕ? :boksix:

Хаха не бе, не ја пишав X дека сакам да така да заврши туку зашто мислам дека така ќе заврши. Не мора Њукасл да одигра страшно добро за да извадат икс туку доста е повторно на дебелото напред да не му иде, а и Мемфис добро да го затворат. Единствено од Мемфис ми е страв да не се заигра зашто му тргнало против Бриж.

Ништо страшно, на 50 уплата ми е. Чим ги имаш на 5 000 ставено нека излезат. (y):semolam:
rsz_11880075_10206367739105549_1581239644_n.jpg

Прашањето е кој ке го затвори Мемфис одбраната му е болница на Њукасл

Мбемба ќе биде добар играч. :)

Инаку Јармоленко е пред трансфер во Евертон за 20 мил. евра.

Кобник :kuracc:
Значи ќе ставам 5000 на Јунајтед, Бајерн и Атљетико Мадрид, башка го имам Депај на Фантази, башка Депај и Шнајдерлин ми се омилени играчи, башка ќе ти ебам глупиот тим Њукасл, така да КОЈ КУР ИКС ТИ САКАШ ДА ЗАВРШИ БЕ? :boksix:
Кој си бе ти секој втор играч ти е омилен?
Како може Морган Шнајдерлин да ти биде омилен играч? Кој си ти?

Кој си бе ти секој втор играч ти е омилен?
Како може Морган Шнајдерлин да ти биде омилен играч? Кој си ти?
Абе гази ко задњи везни се да ти ебам, тебе како може Медел врколакот да ти е омилен играч? Што кур ако ми се двајца играчи од УТД омилени? Мрш бе!

Абе гази ко задњи везни се да ти ебам, тебе како може Медел врколакот да ти е омилен играч? Што кур ако ми се двајца играчи од УТД омилени? Мрш бе!
Медел за Шнајдерлин е Рој Кин бе. :D

За миљон играчи си рекол дека ти се омилени да ти ебам крфта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom