Manchester United have been in secret talks to try to buy 23-year-old Barcelona forward Neymar. (Sun - subscription needed)
Ед е гениј.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Manchester United have been in secret talks to try to buy 23-year-old Barcelona forward Neymar. (Sun - subscription needed)

Кобник
Значи ќе ставам 5000 на Јунајтед, Бајерн и Атљетико Мадрид, башка го имам Депај на Фантази, башка Депај и Шнајдерлин ми се омилени играчи, башка ќе ти ебам глупиот тим Њукасл, така да КОЈ КУР ИКС ТИ САКАШ ДА ЗАВРШИ БЕ?![]()

Колочини им е на лев бек...Прашањето е кој ке го затвори Мемфис одбраната му е болница на Њукасл

Јас ви ја фалев кај вас во фан клуб бе. Не дека не признаваме други, туку не ви се чита тогашАма остај ја неа сеа, не е од Јунајтед то ти е под дифолт дека не е добра.![]()

Кој си бе ти секој втор играч ти е омилен?Кобник
Значи ќе ставам 5000 на Јунајтед, Бајерн и Атљетико Мадрид, башка го имам Депај на Фантази, башка Депај и Шнајдерлин ми се омилени играчи, башка ќе ти ебам глупиот тим Њукасл, така да КОЈ КУР ИКС ТИ САКАШ ДА ЗАВРШИ БЕ?![]()
Абе гази ко задњи везни се да ти ебам, тебе како може Медел врколакот да ти е омилен играч? Што кур ако ми се двајца играчи од УТД омилени? Мрш бе!Кој си бе ти секој втор играч ти е омилен?
Како може Морган Шнајдерлин да ти биде омилен играч? Кој си ти?
Медел за Шнајдерлин е Рој Кин бе.Абе гази ко задњи везни се да ти ебам, тебе како може Медел врколакот да ти е омилен играч? Што кур ако ми се двајца играчи од УТД омилени? Мрш бе!

Прати го Шанjдерлин денеска, само до сеа зема 3 топки.Медел за Шнајдерлин е Рој Кин бе.
За миљон играчи си рекол дека ти се омилени да ти ебам крфта.

Сеа ќе пуштам, да заврши Болт.Прати го Шанjдерлин денеска, само до сеа зема 3 топки.![]()
Kaj мене дома само СК1 е хрватска, така да сеа е топ.http://mkpredavatel.com/?p=19864
Кој сака да го слуша Вишко.