Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Epa jbg, nekoi klubovi gi pazat i sto recepcioner vravotuvaat ne pa lekar ili ceo :v

Кец ве пишав,утре ако не тепате ќе те колнам да се мажиш со Македонецот. :anco:

Кец ве пишав,утре ако не тепате ќе те колнам да се мажиш со Македонецот. :anco:
Срамота утре ако не победат, еве јас кажувам. :) Јанмат и Сисоко не им играат, стварно дисгрејс ќе е.

Срамота утре ако не победат, еве јас кажувам. :) Јанмат и Сисоко не им играат, стварно дисгрејс ќе е.

Очајни се Њукасл бе.Ако не тепате срам голем е.
Мило ќе ми е со Сандерленд и двечките да бегат надолу. :)

Јас ги имам X.

Инаку не знаев за Јанмат и Сисоко али како и да е ми мириса на нерешено, 1:1

Јас ги имам X.

На Мекларен најголем успех во кариерата му е тоа што му беше помошник на Фергусон во шампионската '99. Дел од плејадата асистенти на Фергусон што мислеа дека е лесно да се прејде од асистент до менаџер. Ако не победат или ремизираат со нас, тој успех ќе избие на прво место во неговата кариера. Едини селектор на Англија што ги имаше на располагање Фердинанд, Тери, Невиловци, Џерард, Сколс, Лампард, Руни, додади кој сакаш и не се пласираше на голем турнир. Срамота, најискрено.

На Мекларен најголем успех во кариерата му е тоа што му беше помошник на Фергусон во шампионската '99. Дел од плејадата асистенти на Фергусон што мислеа дека е лесно да се прејде од асистент до менаџер. Ако не победат или ремизираат со нас, тој успех ќе избие на прво место во неговата кариера. Едини селектор на Англија што ги имаше на располагање Фердинанд, Тери, Невиловци, Џерард, Сколс, Лампард, Руни, додади кој сакаш и не се пласираше на голем турнир. Срамота, најискрено.
Нема врска, најуспеше период им е од 1988 до 1991 кога 4 пати по ред биле шампиони со Аиртон Сена како пилот.
Баш сега поверував.

Јас ги имам X.

Кобник :kuracc:
Значи ќе ставам 5000 на Јунајтед, Бајерн и Атљетико Мадрид, башка го имам Депај на Фантази, башка Депај и Шнајдерлин ми се омилени играчи, башка ќе ти ебам глупиот тим Њукасл, така да КОЈ КУР ИКС ТИ САКАШ ДА ЗАВРШИ БЕ? :boksix:

Се гледа дека ЛВГ е накурчен за Педро на пресов уште незнае шо копилиња се англискиве новинари има низ нос да му го извадат :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom