Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Samo od edno neshto se plasham sezonava : POVREDITE.. ako prodolzat vo ovoj ritam teshko nas, a ako ne meraci, top, ke imame uspeshna sezona. Mnogu dobri zasiluvanja, mislime i za idninata a toa e super.

Alex Sandro e doveden samo za centarsutevi za Manduzkic :D ajjj ne ne, ke si gazi bateto, odlicen transfer.

Праи филмови за Дракслер или сме се откажале стварно?

Porto LB Alex Sandro joining @juventusfc for £15.5m. No defender made more tackles in @ChampionsLeague last season.

Соред скај е сериозен :)[DOUBLEPOST=1440019684][/DOUBLEPOST]Нема пари, циција, неќи да дај, на рати плаќа, не потрошил пари, на Шалке не му дава оти нема и оти неќи итн итн

а Марота си пеј сега :D

[DOUBLEPOST=1440019869][/DOUBLEPOST]"@JuventusCrazy: we're at that level now where spending 22 m on a fullback is acceptable."

:cuc:

Последно уредено:
@Mr. Mojo Risin' Ако го земеме Квадрадо, Лихтштајнер нема да биде секогаш првата опција

#PrayForCuadrado
#NewRightBack
#FuckLichtsteiner

Најверојатно, им кажува дека Јуве повеќе нема да ја зголемува понудата, па ако ја прифатат добро, и ова е одговор на тој директорот што ја даде изјавата утринава, како демек наводно имале и тие црвена линија, како немало да ги чекаат Јуве до 31 Август, не планирале да го дадат Дракслер безпари итн.

И Шалке се малку во незавидна позиција. Дозволија Јуве да преговара со играчот, тоа го кажа и јавно нивниот Претседател или директор некој. Јуве и Дракслер постигнаа договор, и сега ако трансферот пропадни, Дракслер ќе биде во незгодна позиција, како демек се договара со еден клуб и после останува пак во Шалке. Јуве доставија три понуди, првата 15 + 9, втората 17 + 9 и последната 18/19 +10. Бонусот ќе биде активиран најверојатно за толку и толку изиграни натпревари, или повикан на натпревар. Епа сега толку.

According to Sky, Juventus midfielder Andres Tello will join Cagliari on a season-long loan.
Juventus wants to sign another midfielder. They are interested in Real Madrid's Illarramendi on loan. [Laudisa]
Juventus will evaluate in the coming days who to sign between Mkhitaryan & Draxler. [Sky]

Имаше некои информации дека се согласиле Шалке на 22-23м плус бонуси,али ако е за толку малце разлика сигурно ќе се договореле.Се мислам дека притискаат за повеќе пари додека Јуве идат на сигурна карта со бонусиве да стигнат до таа цена.
Ги сфаќам и Шалке си имаат и они право да си бараат онолку колку што мислат дека вреди Дракслер,само што и со бонусиве ќе ја добијат таа сума.

Бонусиве се сигурно за бројот на изиграни натпревари,не зависат од што ќе освои Јуве.Така да ако биде здрав Дракслер парите од бонуси секако ги добиваат.Ако се мучи со повреди ќе ги добијат само почетниве 18-19-20(колку и да се),али ако се мучи со повреди сезонава нема да игра ни кај нив ако остане,што фајде ќе имаат од него ако изигра 10 натпревари во сезона.Башка ако се повреди и сезонава другото лето ќе го продадат и за помала од оваа сума што им ја нуди сега Марота

Имаше некои информации дека се согласиле Шалке на 22-23м плус бонуси,али ако е за толку малце разлика сигурно ќе се договореле.Се мислам дека притискаат за повеќе пари додека Јуве идат на сигурна карта со бонусиве да стигнат до таа цена.
Ги сфаќам и Шалке си имаат и они право да си бараат онолку колку што мислат дека вреди Дракслер,само што и со бонусиве ќе ја добијат таа сума.

Бонусиве се сигурно за бројот на изиграни натпревари,не зависат од што ќе освои Јуве.Така да ако биде здрав Дракслер парите од бонуси секако ги добиваат.Ако се мучи со повреди ќе ги добијат само почетниве 18-19-20(колку и да се),али ако се мучи со повреди сезонава нема да игра ни кај нив ако остане,што фајде ќе имаат од него ако изигра 10 натпревари во сезона.Башка ако се повреди и сезонава другото лето ќе го продадат и за помала од оваа сума што им ја нуди сега Марота
Нема да го продадат. Ќе го дадат некаде на позајмица.:D

Мене ме плаши една работа, ниеден фудбалер од Порто не успеал да стане играчиште. Сите станаа просечни фудбалери, но ајде сепак да сочекаме.
Не знам што подразбираш под играчиште.Секако дека има доста фудбалери од Порто што не играле во другиве клубови на исто ниво како во Порто,али има и доста такви што продолжиле да си газат и во други клубови после Порто.Така да дај боже Сандро да биде еден од тие "просечните" како Деко,Пепе,Рикардо Карваљо,Хамес Родригез,Фалкао,Хулк,Мутињо(сигурно има и други,на овие прво ми текна).

Мене ме плаши една работа, ниеден фудбалер од Порто не успеал да стане играчиште. Сите станаа просечни фудбалери, но ајде сепак да сочекаме.
e7gFlcC.gif

Што бидна со Љоки? Слатки му се парете?
Љоренте годинава ќе биде 5та опција позади сите четири други напаѓачи. И покрај тоа што сега повредени се Мората и Манџукич, пак нема место за него. Не гледам зошто би останал да грее клупа. А кога му истечува договорот?

Љоренте годинава ќе биде 5та опција позади сите четири други напаѓачи. И покрај тоа што сега повредени се Мората и Манџукич, пак нема место за него. Не гледам зошто би останал да грее клупа. А кога му истечува договорот?
The contract, for a period of four years, will expire 30 June 2017

Сега и Маркизио се повреди, што се случува у п.м, дека има проблем има со повредите дури сега на почетокот на сезоната, што ке кажаме за подоцна

Легендата на 20 години...:love:

317hz5t.jpg
[DOUBLEPOST=1440056377][/DOUBLEPOST]Во ЊуЈорк има нов сендвич...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom