Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј ај од Челзи да сеират би ги сфатила, нема везе, ама од Арсенал да сеират а можевме да го углавиме форумов со нивни постови за Шнајдерлин кога потпиша ми е најако нешто :D

Aма има една разлика.Јунајтед беа пред трансфер со Педро,а Арсенал никогаш со Шнајдерлин.Пуста желба на фановите беше Морган,не и на Арсенал. :D

Педро е и крило и шпиц , Коста им е доволен како класичен шпиц.
Грешка си,Педро е крило и втро напаѓач или напаѓач од сенка, може има играно за Барса како лажна 9-ка, ама шпиц никогаш не бил, а со тој стил на игра што го има и со таа конституција нема ни да биде.

Aма има една разлика.Јунајтед беа пред трансфер со Педро,а Арсенал никогаш со Шнајдерлин.Пуста желба на фановите беше Морган,не и на Арсенал. :D
Ааа, а Венгер зошто у мај изјави дека е тешко за трансфери зошто и Манчестер ги сакал истите играчи како и Арсенал? За Бензема да не праеше муабет? :D а ако сметаме на што мислеле фановите, ние па ич не го сакавме Педро.

Ааа, а Венгер зошто у мај изјави дека е тешко за трансфери зошто и Манчестер ги сакал истите играчи како и Арсенал? За Бензема да не праеше муабет? :D а ако сметаме на што мислеле фановите, ние па ич не го сакавме Педро.

Убаво ти кажав,сега пак да се повторувам нема.
И остајте што се мислеле за Педро,Јунајтед беше пред трансфер со него.Морган никогаш не беше со Арсенал.Остај Сан и Ман медиуми.Пуста желба на фановите.Е сега што пред да направи трансфер у Јунајтед беше ѕвер,а после и не толку потребен за одредени фанови е друга приказна.:D

Убаво ти кажав,сега пак да се повторувам нема.
И остајте што се мислеле за Педро,Јунајтед беше пред трансфер со него.Морган никогаш не беше со Арсенал.Остај Сан и Ман медиуми.Пуста желба на фановите.Е сега што пред да направи трансфер у Јунајтед беше ѕвер,а после и не толку потребен за одредени фанови е друга приказна.:D
Еј, жити мене најди еден пост каде што некој од нас вика дека Педро е ѕвер. :) Баш напротив. Слободно пиши Педро во срч кај нас во фан клуб и види што постови ќе искочат. Барем не зборете напамет.

Не ќе да беше ова со Шнајдерлин само Сан и Експрес, да не се лажеме сега. На крај ќе испадне и за Бензема интересот бил од Сан и Експрес. Ајде после 10 години Венгер може и за него ќе каже како можел да го потпише.

Морган бил само шпекулации од Сан Ман а Венгер две години вртеше да го потпише како скитник пред месарница... :D

Еј, жити мене најди еден пост каде што некој од нас вика дека Педро е ѕвер. :) Баш напротив. Слободно пиши Педро во срч кај нас во фан клуб и види што постови ќе искочат. Барем не зборете напамет.

Не ќе да беше ова со Шнајдерлин само Сан и Експрес, да не се лажеме сега. На крај ќе испадне и за Бензема интересот бил од Сан и Експрес. Ајде после 10 години Венгер може и за него ќе каже како можел да го потпише.
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Реков настрана што сте мислеле за Педро,имаше интерес од Јунајтед,беше пред трансфер.Кај реков дека сте викале дека Педро е ѕверка?
За Бензема единствениот извор е Емануеле Гвилианели(или слично :) ) што значи дека повторно нема извор како што треба. Сега што сакаме да се случи ова и го дркаме е друга работа,можеби и ќе ни се оствари. :)

И верувај дека немаме појма кој играчи се сакале да потпишат Арсенал и со кој од нив имал борба со Јунајтед и на крај каде завршиле.
Биди сигурна дека во Мај не беше наменето за Шнајдерлин.

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Реков настрана што сте мислеле за Педро,имаше интерес од Јунајтед,беше пред трансфер.Кај реков дека сте викале дека Педро е ѕверка?
За Бензема единствениот извор е Емануеле Гвилианели(или слично :) ) што значи дека повторно нема извор како што треба. Сега што сакаме да се случи ова и го дркаме е друга работа,можеби и ќе ни се оствари. :)

И верувај дека немаме појма кој играчи се сакале да потпишат Арсенал и со кој од нив имал борба со Јунајтед и на крај каде завршиле.
Биди сигурна дека во Мај не беше наменето за Шнајдерлин.
:facepalm: Извини, грешно те разбрав :)

ама го срчнав Шнајдерин кај вас во фан клуб, http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Арсенал.45459/page-2512#post-7294837 и ми падна во очи твојов пост. Си пастирал од некој кој имал јаки ексклузиви за Арсенал во минатото :D

ама го срчнав Шнајдерин кај вас во фан клуб, http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Арсенал.45459/page-2512#post-7294837 и ми падна во очи твојов пост. Си пастирал од некој кој имал јаки ексклузиви за Арсенал во минатото :D

Од фејсбук директива копирано.И пази,толд токспорт.:ROFLMAO: Знеш и ти кој се и какви се токспорт.Уште 90минитсфудбол фали. :)
Edit>Ми го прочита постот до крај? Нема да ме чуди на крај да излезе шпекулација и за 3 часа да се официјализира трансферот со сосема трето неспомнувано лице. :D

Е никој не земавме.Ниту од тие што според тебе сме биле заинтересирани,ниту пак други фацки. :)

Последно уредено:

Арсенал претежно таинствено ги прават трансферите и затоа скоро никогаш нема инсајдерски информации и ексклузиви за кој играч ќе го потпишат.Единствено Давин Орнштеин 2-3 дена пред да биде трансферот може да извади некоја инсајдерска информација.
За Шнајдерлин од кога потпиша со вас мислам дека Орнштеин имаше некоја информација дека лани летото имало интерес од Арсенал додека преговарале со Чемберс, но никакви преговори и понуда.

Еј ај од Челзи да сеират би ги сфатила, нема везе, ама од Арсенал да сеират а можевме да го углавиме форумов со нивни постови за Шнајдерлин кога потпиша ми е најако нешто :D

што очекуваш ти од Кирета Стипсава сенилниов оти да го зема Шнајдерлин ко може Фламини ѕверов да игра :свиркам:[DOUBLEPOST=1440008185][/DOUBLEPOST]

За Бензема ја се кладам со сите на што сакате дека ако решат да го продаат Реал кај нас иде во истиот момент. Стариов го бркат уште кога растураше во Лион на 18-19 години :D

Последно уредено:
Значи Јунајтед беа спремни да ја платат каузулата за педро но Ван Гал проценил дека не му е потребен најверојатно затоа што Депај го премести на крило и сега повеќе сака играч кој може да игра централно на 10-ка позиција која првично беше планирана за Депај па затоа најпрвин бараше стриктно крилен играч сега се променија работите и затоа Мане е подобра опција бидејќи игра и 10-ка и крило и шпиц то е то далеку од тоа дека Челзи ја добиле битката за Педро едноставно Јунајтед се повлекле

Куртоа
Азпиликуета-Кејхил-Тери-Баба
Матиќ
Вилијан-Фабрегас-Азар
Коста- Педро​
Ај направи ни услуга.
f9ybTRi.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom