- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
јас пак си реков Џерард еАбе исти Џерард

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас пак си реков Џерард еАбе исти Џерард

Еј ај од Челзи да сеират би ги сфатила, нема везе, ама од Арсенал да сеират а можевме да го углавиме форумов со нивни постови за Шнајдерлин кога потпиша ми е најако нешто![]()

Грешка си,Педро е крило и втро напаѓач или напаѓач од сенка, може има играно за Барса како лажна 9-ка, ама шпиц никогаш не бил, а со тој стил на игра што го има и со таа конституција нема ни да биде.Педро е и крило и шпиц , Коста им е доволен како класичен шпиц.
Ааа, а Венгер зошто у мај изјави дека е тешко за трансфери зошто и Манчестер ги сакал истите играчи како и Арсенал? За Бензема да не праеше муабет?Aма има една разлика.Јунајтед беа пред трансфер со Педро,а Арсенал никогаш со Шнајдерлин.Пуста желба на фановите беше Морган,не и на Арсенал.![]()
а ако сметаме на што мислеле фановите, ние па ич не го сакавме Педро.Абе и вие го имавте Меси (претпоставувам за Барса си) па ги зедовте Нејмар и Суарез.Азар каде ти е во анализиве ?

Ааа, а Венгер зошто у мај изјави дека е тешко за трансфери зошто и Манчестер ги сакал истите играчи како и Арсенал? За Бензема да не праеше муабет?а ако сметаме на што мислеле фановите, ние па ич не го сакавме Педро.

Еј, жити мене најди еден пост каде што некој од нас вика дека Педро е ѕвер.Убаво ти кажав,сега пак да се повторувам нема.
И остајте што се мислеле за Педро,Јунајтед беше пред трансфер со него.Морган никогаш не беше со Арсенал.Остај Сан и Ман медиуми.Пуста желба на фановите.Е сега што пред да направи трансфер у Јунајтед беше ѕвер,а после и не толку потребен за одредени фанови е друга приказна.![]()
Баш напротив. Слободно пиши Педро во срч кај нас во фан клуб и види што постови ќе искочат. Барем не зборете напамет.
Еј, жити мене најди еден пост каде што некој од нас вика дека Педро е ѕвер.Баш напротив. Слободно пиши Педро во срч кај нас во фан клуб и види што постови ќе искочат. Барем не зборете напамет.
Не ќе да беше ова со Шнајдерлин само Сан и Експрес, да не се лажеме сега. На крај ќе испадне и за Бензема интересот бил од Сан и Експрес. Ајде после 10 години Венгер може и за него ќе каже како можел да го потпише.

) што значи дека повторно нема извор како што треба. Сега што сакаме да се случи ова и го дркаме е друга работа,можеби и ќе ни се оствари. 
Реков настрана што сте мислеле за Педро,имаше интерес од Јунајтед,беше пред трансфер.Кај реков дека сте викале дека Педро е ѕверка?
За Бензема единствениот извор е Емануеле Гвилианели(или слично) што значи дека повторно нема извор како што треба. Сега што сакаме да се случи ова и го дркаме е друга работа,можеби и ќе ни се оствари.
И верувај дека немаме појма кој играчи се сакале да потпишат Арсенал и со кој од нив имал борба со Јунајтед и на крај каде завршиле.
Биди сигурна дека во Мај не беше наменето за Шнајдерлин.
Извини, грешно те разбрав 

ама го срчнав Шнајдерин кај вас во фан клуб, http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Арсенал.45459/page-2512#post-7294837 и ми падна во очи твојов пост. Си пастирал од некој кој имал јаки ексклузиви за Арсенал во минатото![]()
Знеш и ти кој се и какви се токспорт.Уште 90минитсфудбол фали.

ама го срчнав Шнајдерин кај вас во фан клуб, http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Арсенал.45459/page-2512#post-7294837 и ми падна во очи твојов пост. Си пастирал од некој кој имал јаки ексклузиви за Арсенал во минатото![]()
Еј ај од Челзи да сеират би ги сфатила, нема везе, ама од Арсенал да сеират а можевме да го углавиме форумов со нивни постови за Шнајдерлин кога потпиша ми е најако нешто![]()
[DOUBLEPOST=1440008185][/DOUBLEPOST]
Ааа, а Венгер зошто у мај изјави дека е тешко за трансфери зошто и Манчестер ги сакал истите играчи како и Арсенал? За Бензема да не праеше муабет?а ако сметаме на што мислеле фановите, ние па ич не го сакавме Педро.

Ај направи ни услуга.Куртоа
Азпиликуета-Кејхил-Тери-Баба
Матиќ
Вилијан-Фабрегас-Азар
Коста- Педро