Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Што кур те боли дали е ЛЕ или ЛШ бе крф ти ебам кога во моментоф тоа ти е мисловна именка пошто завршувате 11то место од 5 екипи у лига.

Али добро е, се засиливте годинава, Кондогбија, Џексон Мартинез, Ибра еве го на Миланело тренира само со топка, не го форсираат пред да почне сезона.

Мрш бе ти ебам тоа.
Леле гоблину еден гаден вие шо кур земавте бе? Милнер и Бентеке шо ни мајка им не ги сакаше? Или некој си Гомез од пестодваеста лига север?

Летото коа ви отиде Суарез ве шутнаа сите играчи шо ги побарафте па им ги сисавте на Лалана и Маркович да дојдат да попунат квота за да играте фудбал сезоната.

Го земавте Бало и се фураше дека бил смирен и дека Роџерс ќе го зауздал да ти ја зауздам устата ја тебе напунета.

Среќа вие се претепафте у топ4 од завршување па више не ви се ни игра бем ти мртвиот тим полускапан.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе не јади гомна колку има од кај мене до град толку и од кај тебе да ти ебам тоа Багдадот, намали тоа гзовите да не те рашчепат браќата у сред Чучер Сандево ти ебам тоа западниот.

Мх, купил 6 бода кур се тресе нас Сасуоло не ташлале, среќа вие со признатиот најголем талент и мега стручњакот на клупа не ве истрескаа англиски сасуоловци, базели, лудогореци ебате екипата историска.
До град бе пичко, до ГРАД. Тоа сакам да го прочитам, ти ебам сељакот мртоф. Види погоре, граЦко дете пишува до ЦЕНТАР, не до ГРАД. Иди запали тоа шлајферицата, истругај се малку ти ебам подвитканиот кур.

Не јади гомна кога дојде кај вас донесе проект навртен како тоалетна хартија, 4263 чекори како до гигант и титули бај Мистер Брендан исушена фаца Роџерс. Потенцијал тренер, помошник на Мурињо.
Може Мурџо коа беше кај нас овој бил водоносач па фаќал белешки мислејќи дека ќе стане тренер му ебам тоа Милнер фацата.
А пошто Џиги, Раниери овој мртвиоф сеа што ви е и Страма немаа книги и тоа е срање, останаа по 5-6 години и се изнаосвоија трофеи, ја напунија кабината за трофеи на Сан Сиро. Сеа затоа сте уствари толку слаби, да не напраите на Миланезиве да им биде неугодно.[DOUBLEPOST=1439941221][/DOUBLEPOST]
Леле гоблину еден гаден вие шо кур земавте бе? Милнер и Бентеке шо ни мајка им не ги сакаше? Или некој си Гомез од пестодваеста лига север?

Летото коа ви отиде Суарез ве шутнаа сите играчи шо ги побарафте па им ги сисавте на Лалана и Маркович да дојдат да попунат квота за да играте фудбал сезоната.

Го земавте Бало и се фураше дека бил смирен и дека Роџерс ќе го зауздал да ти ја зауздам устата ја тебе напунета.

Среќа вие се претепафте у топ4 од завршување па више не ви се ни игра бем ти мртвиот тим полускапан.
Што ти е бе ти ебам фегетот гнасен? Кај на куроф ми реплицираш со ова бе ти ебам педерот?

Што ти е бе КОЧО?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На овој мртвиов сега што ни е не му требаат проспекти да освојува титули да ти ебам тоа восочната фаца опуштена.
Пола титула немаат последниве 10 години он ќе кажува за титули, иди пушти си таму one night in istanbul, издркај и легни си само пази да не се угушиш у тоа јамболијата што ја носиш на тоа дабарската фаца ти ебам спојлерот.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Што ти е бе ти ебам фегетот гнасен? Кај на куроф ми реплицираш со ова бе ти ебам педерот?

Што ти е бе КОЧО?
Од цел пост се фати за тоа ти ебам педерот ја тебе, мрш не ми пишувај поеќе сфе ти ебам шкорпионско покварено.

Иди пријави се таму у Велики Брат ко Фифи може ќе те прифати сфетот!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На овој мртвиов сега што ни е не му требаат проспекти да освојува титули да ти ебам тоа восочната фаца опуштена.
Пола титула немаат последниве 10 години он ќе кажува за титули, иди пушти си таму one night in istanbul, издркај и легни си само пази да не се угушиш у тоа јамболијата што ја носиш на тоа дабарската фаца ти ебам спојлерот.
Ти најде за Истанбул да ми збориш а штом слушнете triplete си кршите ребро и си го пушите меѓу себе од радост?[DOUBLEPOST=1439941621][/DOUBLEPOST]
Од цел пост се фати за тоа ти ебам педерот ја тебе, мрш не ми пишувај поеќе сфе ти ебам шкорпионско покварено.

Иди пријави се таму у Велики Брат ко Фифи може ќе те прифати сфетот!
Па ме фаќа страф бе крф ти ебам фегетска.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ти најде за Истанбул да ми збориш а штом слушнете triplete си кршите ребро и си го пушите меѓу себе од радост?[DOUBLEPOST=1439941621][/DOUBLEPOST]
Па ме фаќа страф бе крф ти ебам фегетска.
Што не рече требле бе да те ебле сто црнци.
Вас вода од курот ви потекува коа ќе ви спомне некој Истанбул, Бенитез и толку тоа е тоа, сеа следна титула на која ќе се радувате е ако Реал освои и кур ќе ми истенчиш со Бенитез да ви ебам тоа извитоперените ликови.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.208
Поени од реакции
18.321
Се затепале фанчиња на тимови кои се простираат од 7мо до 10то место и заедно да ги собереш годинава одвај ќе имаат од 6 до 8 настапи во Европа. И тоа Лига Европа да не се правам и јас како тоа фанчето кој користи само Европа за да го сокрие сТрамот што уопште настапуваат таму.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Сериозни сте со вреѓањето меѓу себе? Бар пари да ви даваат или некоја корист да имавте од клубовиве, ќе ве разберев.. Ај овие пионите политички ги разбирам имаат корист, а вие?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom