Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.751
Поени од реакции
17.644
За нас од друга страна курот ќе ни го пушите малку да осетите нешто граЦко у вас, пошто сфе ви е селско ти ебам комбајнот у двор што го имаш.
Аииииии :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::vozbud:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сеа без Стерлинг и Суарез може на проектот ќе прикачи и практикум за одгледување коњи пошто Милнер потценетиот брат трча као коњ му ебам тоа фацата како игуана што му е.
Кој проект бе крф ти ебам? Ако си научен кур да ти пикаат у уста не значи дека ти треба мене зборови да ми ставаш. За проекти обрати се кај она ушлено грдо, Клипче му ебам никот мртов.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.751
Поени од реакции
17.644
Кој проект бе крф ти ебам? Ако си научен кур да ти пикаат у уста не значи дека ти треба мене зборови да ми ставаш. За проекти обрати се кај она ушлено грдо, Клипче му ебам никот мртов.
@Клипче брат те бара еден ќељав со дупка на глата :D xaxaxa :pos::pos:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.584
Поени од реакции
59.344
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Среќа ти си убав и шармантен со тртлест гз па сакаат да те пунат со шлаг :pos:

Еби се не ме спомињај додека не освоите ПЛ со проектот ваш ти ебам мртвиот Милнер ти ебам.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
од хуморов на џонтра у несвест ќе паднам

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Среќа ти си убав и шармантен со тртлест гз па сакаат да те пунат со шлаг :pos:

Еби се не ме спомињај додека не освоите ПЛ со проектот ваш ти ебам мртвиот Милнер ти ебам.
Не освојуваме ние, се пласираме само во Европа. Тоа на вас ви даваат трофеи за проектот а тоа што завршивте 11то место нема врска.

И кој ти курац со педерскиов муабет за шлагот и тртлести гзови бе крф ти ебам шкорпионска?[DOUBLEPOST=1439940667][/DOUBLEPOST]
од хуморов на џонтра у несвест ќе паднам
Падни.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не освојуваме ние, се пласираме само во Европа. Тоа на вас ви даваат трофеи за проектот а тоа што завршивте 11то место нема врска.

И кој ти курац со педерскиов муабет за шлагот и тртлести гзови бе крф ти ебам шкорпионска?
Кажи Лига Европа бе смрад шо кур се фураш ко ЛШ да играте ебате тоа!

А проектот за ЛШ кога ќе го стартувате?

Ќе те пимпам бе, од тебе фудбалчето да го вадиме и да не моеш на клупа да седиш!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
За нас од друга страна курот ќе ни го пушите малку да осетите нешто граЦко у вас, пошто сфе ви е селско ти ебам комбајнот у двор што го имаш.

Па тоа е разлика меѓу признат најголем талент и вана би најголем талент форсиран од навиачи на Интер. Небитниот Ковачиќ бил најјак а место не му најдоа. Едно е да не му склопиш екипа бе крф ти ебам а друго е да си неспособен и да не можеш да го стаиш у екипа, да не знаеш каде треба да ти игра.

Купи 6 бода од први 2 кола у ПЛ, нешто што вие со парите од Ковачиќ ќе „купите“ после 7 кола, ти ебам Мерлин Монро. Сасуоло ве ташла, земал за Ливерпул ме подјебава.
Абе не јади гомна колку има од кај мене до град толку и од кај тебе да ти ебам тоа Багдадот, намали тоа гзовите да не те рашчепат браќата у сред Чучер Сандево ти ебам тоа западниот.

Мх, купил 6 бода кур се тресе нас Сасуоло не ташлале, среќа вие со признатиот најголем талент и мега стручњакот на клупа не ве истрескаа англиски сасуоловци, базели, лудогореци ебате екипата историска.
Не јади гомна кога дојде кај вас донесе проект навртен како тоалетна хартија, 4263 чекори како до гигант и титули бај Мистер Брендан исушена фаца Роџерс. Потенцијал тренер, помошник на Мурињо.
Може Мурџо коа беше кај нас овој бил водоносач па фаќал белешки мислејќи дека ќе стане тренер му ебам тоа Милнер фацата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кажи Лига Европа бе смрад шо кур се фураш ко ЛШ да играте ебате тоа!

А проектот за ЛШ кога ќе го стартувате?

Ќе те пимпам бе, од тебе фудбалчето да го вадиме и да не моеш на клупа да седиш!
Што кур те боли дали е ЛЕ или ЛШ бе крф ти ебам кога во моментоф тоа ти е мисловна именка пошто завршувате 11то место од 5 екипи у лига.

Али добро е, се засиливте годинава, Кондогбија, Џексон Мартинез, Ибра еве го на Миланело тренира само со топка, не го форсираат пред да почне сезона.

Мрш бе ти ебам тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom