Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Море Пеџа... гледаш како те наседна и лесно ти ги собра 3те бода ? :D
Слушај пак ти други :D
:pos: каков сплeт на околности.
Ама сепак мислам дека ќе му се исплати на долгорочен план, или не, ако Дијаманти му го земе местото.

Последно уредено:
46 и ова коло, ама глеам уште нема нешто бонуси ау.. Со вакви мртви Цеск и Хазард добро е, они ко ќе се разиграат има да урлам.

PUK4Jj5.png

Едино Вард што ми беше колку толку грешка, али ни на крај памет дека одбранбен од Палас ќе ми донесеше толку поени и тоа баш против Арсенал, со другиот тим и измените што ги напраив (y) Во глобала далеку позадоволен од второво коло. Getting the hang of this ;)

47 poeni , dobro e za pocetok , prvpat ja igram igrava.

Па тоа бе Бентеке, знаев дека ќе ме извади капитенски :vozbud:
Уште да влезеше пречката...Таман си се со Клајн, Милнер ќе лета ваљда.

53

46 и ова коло, ама глеам уште нема нешто бонуси ау.. Со вакви мртви Цеск и Хазард добро е, они ко ќе се разиграат има да урлам.
Same here,ја иам 45 ама ептен се Цеск и Хазард за никаде.Тука би го додал и Руни кој шо ми е и капитен :facepalm: ..

Same here,ја иам 45 ама ептен се Цеск и Хазард за никаде.Тука би го додал и Руни кој шо ми е и капитен :facepalm: ..
Meне и Кошчиелни ме кочи, ќе видам сеа некој бек да купам место него, кој кур ми е штопер не знам.
Срединава уште ми е крш, Гулфи еве го 2 утакмици го нема, Цеск и Хазард исто, Кутињо е океј, чекам и Заха да се разигра.
Нападот ми е добар, Гоми и Бентеке си даваат голови.[DOUBLEPOST=1439851001][/DOUBLEPOST]Дајте некој бек за 6.5 милиони. Кој е така подобар од мртвите?[DOUBLEPOST=1439851038][/DOUBLEPOST]Колман, фала, чао.[DOUBLEPOST=1439851713][/DOUBLEPOST]Сепак 49 поени на крај, Кико бонус лапна.
Клупава ми е мртва, никој не ми игра освен Ромеро а тој ми е скап за на клупа, се мислам дали да напраам плус трансфер.
Митровиќ ќе го мењам после ова коло, ми треба резерва шпиц што игра прва постава, Зарате можда.
Вајлд карта после трансфер рокот, најпаметно.

Ништо тоа е тоа, Кошчелни аут, Колман ин.

Мињоле​

Дармијан-Колман-Шав​

Заха-Кутињо-Цекс-Гулфи-Хазард

Гоми - Кико
Е сеа ако не распалам ова коло ќе им ебам матер, Дармијан и Шав против Њукасл, Заха против Вила, Гулфи и Гоми против Сундерленд и на крај Цеск и Хазард против Вебеа.
Ништо чудно и Кико да ги боцне Арсенал.
kiko.jpg

Последно уредено од модератор:
Леле десет минути се мислев кој е овој Шав, си викам некој Евреин од Вотфорд, Борнмаут [emoji23]
Дармиан и Шав :д ако немаат повреди ќе играат до 38 коло бекови, не се мрдаат тие.

Абе види им рaспoред нa Евертoн. Не oчекувaм мнoгу периoдoв oд Кoлмaн.

Пoсле 11тo кoлo ќе рaспaлaт Евертoн.

Тaмaн тoгaш ќе се врaти Бејнс. Вaљдa и ценa ќе му пaдне мaлку.
Бејнс и Лукaку тoгaш мoрa дa се земaт.

Ме извади малку Бентеке, за пеза бев. Во зимски сон се Руни, Депај, Хазард, Стерлинг...него имам мала забуна...која е оригиналната класик лига "Kajgana Classic" или "Кајгана Класик"? :confused::)

Not bad, 57 поенчичи.
Тој киселавода во х2х има среќа невидена, за 1 поен ме тепаше педерчето :D

60 поени колово ич не е лошо :icon_lol: ама се чека од руни и депај да проработат, а хазард го шитнав

47 поени, првото коло 50, каков старт со 100 бода, стартов ми е ко на Јунајтед :LOL:.

67, за следно се мислам за продавање на Мане или на Сако :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom