Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
По повод роденденот на најдобриот играч што некогаш светот го видел и општото постоење на најдобриот форумџија што некогаш светот го видел, мој скромен подарок. Можеби е мал, но да знаете дека е од срце

Господ да ве поживее и двајцата. :pipi:

IMG_20150817_162653.jpg

#Бане
#Ебачиште
#хехе
#Derbi.Mk
#дознава

Прв пат машко со тртлестиот си свој задник да намами мома.
#балканСекјурити[DOUBLEPOST=1439822291][/DOUBLEPOST]Срцката пола саат се мачел ко да прави кула од карти за да ми направи креативно изненаџење.
#неМеСонуваш #самоНаСон #ојсФатиСегаДеДаТеВидам :vozbud::vozbud::vozbud:

Ем педер, ем обезбеЏење на Шкендија-Вардар. Тоа да видиш.

#изедначување
#по
#звучност
#зборев
#со
#универзитетски
#професор

Не биди Факе. Обезбеџење е напишано повеќе сленговски и нема никаква врска со едначење по звучност. Да си зборувал повеќе со професори, немало ваков да бидеш. :)

Пивце на една чачкалица има остаток од изџвакано месо. Прај нова слика.

http://www.empireofthekop.com/2015/...c&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

10 години подоцна, Мурињо пак плачеше за голот на Луис Гарсија. На овие коментари на Мурињо, тогашниот судија на мечот Љубош Микаел одговори: “If my assistant referee had not signalled a goal, I would have given a penalty and sent off goalkeeper Petr Cech”.

Изјавата на судијата не е од сега, стара е 100 години :D

Како и да е, класика Мурињо подплакувања, ништо ново :)

Изјавата на судијата не е од сега, стара е 100 години :D

Како и да е, класика Мурињо подплакувања, ништо ново :)

Сум заборавил да ставам едно Л на одговори. Знам дека е од пред некоја година. :)

Oткако Мурињо рече дека Хазард е таму некаде, со Роналдо и Меси, овој почна да снемува на утакмици.

Дур ние се расправаме,Сити прави бедем пред голот(y).Не знам како ќе се вклопи,али со Отаменди,плус Мангала,Компани,гол со глава,мало сутра дека ќе примат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom