Општи дискусии за ТВ серии

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.452
Поени од реакции
41.909
И би Wayward, за 2 дена. Подочњаци до колена. Предлог нешто ново да почнам? (Си ветив дека нема но јебига посилно е од мене). Само да не се некои Стивен Кинг (Under the dom) дрканици.
hannibal ако ја немаш гледано

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
и јас синоќа ја почнав wayward pines, добар пилот (y) ќе вијме како ќе се развива.

Дај препорачајте нешто ново шо има ама добро онака. од ова лето шо испаднало. Предност имаат комедиите од по 20-30 минути.
Humans.

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
3.314
Во тековни ми е, CSI: Cyber anyone? Срање рејтинг гледам али пошо се работело за deep/dark web криминалот ќе и дам шанса.
Ја почнав ради Аркет, ама не ме бендиса нешто многу, многу..

G

garthok

Гостин
Ја почнав ради Аркет, ама не ме бендиса нешто многу, многу..
Лоша е, не издржав пилотот да го изгледам. После Вегас и 2 спинофа да идеш со исти финти, ненвентивност, лоша глума, актери... е мизерија.

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Дечки од Private Practice торенти во 720p има негде? Ниеден не најдов што се спушта како што треба :(

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Кога Inception би се венчал со Blade Runner а кумот е Firefly во Земјено руво.

Ми изгледа како да ќе биде многу јака серија ова.

Инаку саундтраците ќе ги прави истиот дечко што ни ја донесе музиката во Game of Thrones. Especially воведната шпица. Очекувам повторно audible goodies од него :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.106
Поени од реакции
9.047
http://www.imdb.com/chart/toptv?tt4158110&ref_=tt_awd

od koga ima imdb top250 ali tv?

ne se slagam so mnogu stvari, ali fin vodic bi bil...
Пишува бета дека е листата, најверојатно е нова. Првите места се со понови серии и нормално високо котираат, 4 од првите 5 се со право таму, едната не ми е гледана. Подоле на листата се серии од типот на Friends, Twin Peaks, Battlestar Galactica итн. кои се постари серии. Штета што оценката е единствен репер за рангирање пошто новите серии држат нереално високи оценки поради маркетинг хајпот и што се сеуште тазе во сеќавањето на гледачот што ги оценува.

44 The Simpsons
67 Six Feet Under
188 Lost
:S

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Гледајќи FOX и FOX life приметив 2-3 серии правени првенствено за хиспаник популацијата во САД. Значи малку по малку почнува да се остварува предвидувањето дека за неколку децении мнозинство во сад ќе бидат хиспаниците. Така да треба да се припремиме за серии во кои они ќе бидат се повеќе вклучени

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.626
Поени од реакции
31.828
Ај пак да се пробам, иако тогаш на никој не му текна. Ја скапав барање една серија ја даваа на МТВ, поврзана со фудбал. Отприлика приказната одеше вака. Во едно село дојде едно бате како тренер нешто шо треба да ги обучува селаниве да играат фудбал. Имаше некое луто ривалство помеѓу две екипи кои играат онака со години фудбал, како традиција. И овие од селово камења беа сите. Во серијава владееше некоја депре атмосфера, имаа пабче за пиење, мали куќарки, замрсено замаглен амбиент. Воглавно хумористична серија беше. Не верувам да е некоја високобуџетна, мислам дека и англиска беше. То е то шо памтам.

Kajgana Shop

На врв Bottom