Фан Клуб: Интер

Нејќам уште да зборам додека не го продадат Ковачич за багатела, ама да се навратам на изјавата на Аулисио за Милан кога го земаа Бака, '' Милан го купија Бака? Чекајте да видите ние што ќе направиме''. Ваљда мислел на ова...

А може и преговараат само за Коентрао и ве дупат во здрав памет, па утре ќе прочитате Inter sign Coentrao for 12m. :P[DOUBLEPOST=1439743459][/DOUBLEPOST]A може и Рики Алва да се врати сеа комотно. :P

Последно уредено од модератор:
Не знам зошто дотолку се трескате од земја,колку во клубот да работат аматерски сепак не се ретардирани да не знаат што прават и какви би биле последиците околку евентуалната продажба на Ковачич...ако самите сметаат дека тимот ќе функционира подобро без Ковачич и би имале подобри резултати тогаш бујрум нека се покажат на терен па подоцна ќе ги критикуваме..

Вие сите се базирате на препоставки дека Ковачич ќе биди новиот Пирло,Зидан ,Иниеста....но сеуште е рано за такви предвидувања бидејќи чоекот во 3 години во раштиман оркестар како што е тимот на Интер, не покажа апсолутно ништо.
И плус самите менаџери во тој временски период не му веруваа и го играа со сила во прв тим бидејќи е голем талент.

Јас искрено сум еден од ретките фанови на Интер што не беше фан на играта на Ковачич и воопшто не ме импресионираше па затоа ќе почекам по неколку месеци какви ќе бидат игрите и пред се резултатите на тимот па потоа ќе "јадам лајна"..прв на листата нормално Манчини неспособниот бидејќи сто посто сум сигурен дека ќе се глупира и неговата фудбалска неиновативност ќе не кошта многу бодови

И да ,35 милиони за Ковачич е ПРЕМИЈА и добар дил со оглед дека е сеуште недокажан и играше во тим што завршуваше 7-8-9 место во мизерната Сериа А...Иско реално е Зидан за Ковачич и минимум 50 милиони вреди

Не знам зошто дотолку се трескате од земја,колку во клубот да работат аматерски сепак не се ретардирани да не знаат што прават и какви би биле последиците околку евентуалната продажба на Ковачич...ако самите сметаат дека тимот ќе функционира подобро без Ковачич и би имале подобри резултати тогаш бујрум нека се покажат на терен па подоцна ќе ги критикуваме..

Вие сите се базирате на препоставки дека Ковачич ќе биди новиот Пирло,Зидан ,Иниеста....но сеуште е рано за такви предвидувања бидејќи чоекот во 3 години во раштиман оркестар како што е тимот на Интер, не покажа апсолутно ништо.
И плус самите менаџери во тој временски период не му веруваа и го играа со сила во прв тим бидејќи е голем талент.

Јас искрено сум еден од ретките фанови на Интер што не беше фан на играта на Ковачич и воопшто не ме импресионираше па затоа ќе почекам по неколку месеци какви ќе бидат игрите и пред се резултатите на тимот па потоа ќе "јадам лајна"..прв на листата нормално Манчини неспособниот бидејќи сто посто сум сигурен дека ќе се глупира и неговата фудбалска неиновативност ќе не кошта многу бодови

И да ,35 милиони за Ковачич е ПРЕМИЈА и добар дил со оглед дека е сеуште недокажан и играше во тим што завршуваше 7-8-9 место во мизерната Сериа А...Иско реално е Зидан за Ковачич и минимум 50 милиони вреди
Абе се е ок, ама после продажбата на толку таленти не ли ти е страв? Ќе те потсетам само на последниот Кутињо, продаден за 10 милиони може и помалку а денес вреди над 50 милиони...

Абе се е ок, ама после продажбата на толку таленти не ли ти е страв? Ќе те потсетам само на последниот Кутињо, продаден за 10 милиони може и помалку а денес вреди над 50 милиони...

Ионака најлошото го имам поминато со Интер па секаков друг аматерски потег неможи да ме изнервира,за Кутињо на пример воопшто не ми е мака бидејќи ионака неможеше да просперира во распадната екипа како Интер и во тешко првенство како Сериа А каде екипите се бранат со 11 фудбалери назад и нема воопшто простор да го искажи својот талент како што има во Ливерпул...па посебно како крило немаше теорија да напредне..

А кој кур ние ќе се замараме со таленти?..нас не ни требаат таленти..на Интер му требаат готови играчи каде истантно ќе носат резултати и пласирање во ЛШ каде можат да се извлечат пари...до кога ќе го чекавме Ковачич или Кутињо да се развиваат во ваков распаднат систем?..па најдобрите резултати како клуб ги имавме кога во тимот играа поискусни играчи а не така наречени таленти како Ковачич и Кутињо...

Јас напоменав уште во почетокот на трансфер периодот дека клубот треба да се базира на ангажирање квалитетни крилести бекој каде ќе создаваат вишок на теренот и ќе имаме некаква игра,а вака треба да се молиме на Монтоја,Нагатомо и Ди Амбросио..сите тројца се катастрофа а Сантон е дефанзивен...

А клубот што прави во меѓувреме?..купува односно трампа играчи на позиции каде сме колку толку покриени наместо да го воочат вистинскиот проблем на екипата

абе да умри манчини, се впичка да му ебам.ТОлку отепан тренер да имаш и да имаш толкава доверба во него :tapp:
ќе играме на сила и ќе си правите филмови во главата дека со некоја супер серија би влегле во топ 3 , и на крајот ќе завршиме 6-7мо место, стандард приказна.Па кога чќе видам некои фанови уште што живеат во заблуда :facepalm: да завршела сезоната па ќе сме дискутирале дали бил правилен потег, до кога така бе? секоја сезона е исто , се отепавме дискутирање на суво.Со продавање на вакви играчи КУР ќе фатиш 3то место.Мрш и манчини и тохир и сите НЕЗНААТ ШТО ПРАВАТ.

Јас напоменав уште во почетокот на трансфер периодот дека клубот треба да се базира на ангажирање квалитетни крилести бекој

142171hp2.jpg

Втор пат го јадеш за зборчето. Сум ја зачувал сликава. :kuracc:

JNklfSa.gif

Извинете што сум офтопик, ќе гледа некој вечер пријателска или скар сте му на Манчини? :D

Извинете што сум офтопик, ќе гледа некој вечер пријателска или скар сте му на Манчини? :D
Смешно е што ги тера везнњаците да играат на прва и нема кој да повлече да издрибла, изгледа затоа не му се свиѓал Ковачич, дека многу продорен бил, Манчо сака на прва да се пимпла назад и после ако се даде гол супер... Така да вечер ќе ја гледам за да видам дали ќе ми се потврди теоријата.

INTER (4-3-1-2) - Handanovic; D'Ambrosio, Murillo, Miranda, Juan Jesus; Kondogbia, Gnoukouri, Medel; Brozovic; Jovetic, Icard

Тоа е тој везен ред од пред 10 години, тоа е таа фудбалска визија да ти ебам пајажината костенлива. Тоа е таа средина, Занети-Камбијасо-Верон-Станковиќ.

Манчини ја до сеа `а` не сум ти рекол, реков дека ќе чекам да поминат неколку месеци пред да почнам да кажувам мислења ама од денеска ќе ти ебам све живо што си имаш бе копиле едно.

Каква перверзија ќе беше Кова - Кондог - Гуарин. Штета.

Сега мака ќе мачиме да пренесеме топка и да ги активираме напаѓачите.

Се радувам за Ковачич ако ништо друго барем ќе си игра со фудбалери во вистинска смисла на зборот. Ќе си заработи плата два пати поголема од тоа што зима сега кај нас, па така ќе си добие еден 5 годишен договор, на крајот и ако флопне кај нив, сигурно ќе се најде подобар клуб од мизерниот наш Интер да го трансферира. Што се однесува до него ова е супер, и правилна одлука.

Што се однесува за Интер, не дека е крај на свет али ова година нема членска, нема ни да купам дрес од кај нив, планирав од Ковачич да си купам дрес, али јбг, подобро што решив да почекам да завршеток на трансфер пазарот, знаев дека можно е да изненадат овие неспособните. А ја па, уште по неспособен, се фрлат море 100 и кусур евра за дрес од овие...

Нема да ги бојкотирам, ќе почекам да видам што ќе купиме, и каква (не)игра ќе имаме во почеток на сезоната.

Ќе игра на клупа ако го земат , каде место со Модриќ , Крос , Иско , Хамес, Иљараменди и Касемиро.

Стварно ми е жал, пошо сигурен сум дека не сакаше да оди, го сакаше Интер! :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom