Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Кокошки смрдливи глупави.

Дајте ми и мене mail или ФБ или било што од копилињава, имам ненормална инспирација моментално за да им наредам се од прво до 100то колено. Ќе им ебам ја на нив и Ципар и БарЦелона и СаутХемптон и нефорсирану погрешку и вратар и се у пичка усташко. Има роман да им напишам да им се мочам у тоа мртвата нација.

Двата гола на Норич, Барса стајл. Сосема различна игра имаат од кога беа претходниот пат во ПЛ. Овој Редмонд ми се допаѓа, одлична контрола на топка има, а и не форисира соло игра како друигве цигани Стариџ и Стерлинг.

Јаооо бајо мој Адриане шта си урадио...

Престрого исклучен Адријан според мене. Не ни виде дека има играч на Лестер позади него, ја пушти ногата за да ја смири топката.

Видиги бе видиги.Курињо реши да го задржи Торес па и Дем Ба а да го продаде Лукаку.Демек доволни не се залагал а причината беше сосема друга.Дај читнете малце па дојдете да зборуваме.Свашта. :facepalm:
Mene mi se obrakas ?

Престрого исклучен Адријан според мене. Не ни виде дека има играч на Лестер позади него, ја пушти ногата за да ја смири топката.
Не го видел и затоа не е црвен. Како му влезе само...

Заслужен црвен, можеше многу потрагично да заврши невниманието на Адриан.

Не го видел и затоа не е црвен. Како му влезе само...

За мене повеќе беше црвен фаулот над Оказаки во прво кога му ја дупнаа главата, отколку ова.

Изгледа требаше копачката во желудник да му влезе па да беше црвен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom