Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Извади му ракија и ќе видиш дали ќе бега. :P

Не бе брат, во 4 сабајле нема шанса. Башка малку пивнав, ај си реков Мареј ќе го гледам, ама како за ургија денеска најдоја два маратонски меча да се играат, и плус Надал со Нишикори, ќе има многу гемови во кои судијата ќе речи: Egallite!

Aston+Villa+v+Manchester+United+Premier+League+L98FLkshrU9l.jpg

Патиките ги бирал да се во склад со топката од ПЛ. А топкана па вчера убаво ја загледав, дезен украден од некои ефтини плочки за веце, 200 денари квадрат.

Супер меч денеска од 15 за 2, Сотон-Евертон. :) Само од 4 според мене Тотенхем-Стоук или Свонси-Њукасл требало да даваат, ама тоа е, ќе го дрват сеа со Билиќ кога и да можат...не дека ВХ-Лестер нема шанса да испадне добра утакмица, ама другите се "позвучни". :D

Да се потсетиме на времињата со Мтв и наполи,на телма со Интер,епа и они имају душу бре:D

Lukaku je pogodio jednu gospogju u roze maicu, chak u desetom redu, i shta je uradio?
-Otisho i zagrlio je.

Вишко ѕвер

Клеверли Тим го вика :pos:

Последно уредено:
Доста бе више ни ствараш носталгија со Вишко.Ова што го гледаме со хрвативе е мачење,ми се одгледува фудбал еј.Ај што се мртви,користат глупи изрази згодитак,за дрес вика мајца:tapp:,па уште и звукот им касни,што е многу многу е.

Сoтoн сo втoрa нaјдoбрa oдбрaнa лaни сегa вo меч ипoл примa 4 гoлa...Евертoн си се шетa нa кoнтри...се гледa кoлку им фaли вo срединaтa Шнaјдерлин дa јa спречи тaa трaнзицијa, a и Алдервилд вo oдбрaнaтa.

После 15 секунди од постигнатиот гол овој умрениот коментатор ЛУкакоооооо и гол. И после
ќути. Катастрофа невидена од коментирање, ни кафе не ме спасува од дремка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom