Rogers Cup 2015 Montreal & Toronto

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Montreal 2015?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 6 35,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 11,8%
  • Стан Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 1 5,9%
  • Томаш Бердих

• Марин Чилич

• Рафаел Надал

Гласови: 6 35,3%
  • Милош Раониќ

• некој друг

• Вкупно гласачи
    17
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислев дека психопатот Гулбис ќе се распадне после губењето на свој сервис, но се врати, 5-5 е сега, има за играње...

Мислев дека психопатот Гулбис ќе се распадне после губењето на свој сервис, но се врати, 5-5 е сега, има за играње...
Новак дреме на основна и ја пребацува мрежата само, неозбилност до максимум, ништо чудно лордот да му ја дупне главата...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Вишковиќ одма ја најде причината зошто Новак губи. " Руку на срце Џоковичу Синсинати је битнији турнир од Монтреала " :)

EDIT :
Гублис мајсторе, поенот за 0 40 на 2-2 втор сет...

:busi::busi::busi::busi:

И нормално го пререков Гулбис во истиот гем откако го напишав ова, веќе видено милион пати. :kafence:

Гулбис моуд: ON

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Можно е Новак да изгуби од Гулбис :shok2:

Добро е , го врати брејкот .

mule e gulbis be ...

edit: kakov bekhend na brejk topka ...

Последно уредено:
Дебил, сега 6-0 ќе изгуби, барем по некоја логика, меѓутоа што се однесува до него, ништо веќе не може да ме почуди....

И сеа ако не тепа Џоковиќ ќе му ебам мамето. Чекам Надал-Нишикори да гледам цела вечер, сега најде да се глупира...

Многу добро кажа коментаторот (Хрватот) - " Едно се меч топки, а друго е меч." Е токму овие ситници (како во тајбрејкот) ги делат сите играчи од овие 4-5 топ играчи.

Mnogu igraci bi ja iskoristile prilikata koja ja imase Gulbis. Epten zeleno izigra, tolku so strav i pasivno, na Djokovic ne mu bese tesko i pri ogromen pritisok da ja spasi prvata mec topka so winner, potoa na 5-6 pri ritern vleze sporo i naednas napravi idiotski aut. Nervozata go ubiva najmnogu...ne za dzabe e majstor za dupli vo mnogu vazni momenti, a edna vo tajbrejkot na 7 7 verojatno ke go cini i mec.

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

kaj I da e ushte nekoj turnir I Nadal ke ja oprai samodoverbata.Ama da igra na 250 I 500 samo.Kakva samodoverba be prijateli baete cela godina,pa zarem tolku ne gledate deka se raspagja postepeno.Nishikori si igra kurtashak so nego.Pa barem da proba malce poramni udari,zarem tolku ne gleda deka topchinjata mu patuvat tri sekundi do protivnikot.[DOUBLEPOST=1439608778][/DOUBLEPOST]Djovak ne go komentiram,sramno,bilo,ne ponovilo se,polosh mech I den za nego ne sum gledal dosega

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom