Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
и уште нешто приметив на натпреварот со Свонси шо на нерва ми одеше, одсега сме ПЕТА ФК не ЧЕЛЗИ ФК. Шо му беше филмот со додавањата со пета на памет јас не знам, не се на тренинг утакмица е, не делуваа ич сериозно. И друго, наредниот пат Иванович кога ке ја спука топката со намера во голот да шутни Тери нека му ја залепи една, па не си ти напаѓач бе тркало едно, демек си ја брка тој работата назад па сега и во напад да поможи сака, море нека дојди тој Баба и на клупа нека го закојат да му дојди умот тро.

Еден натпревар е суспендиран Тибо, Челзи поднесе жалба денес треба одлуката да се донеси можно е да го поништат картонот

Еден натпревар е суспендиран Тибо, Челзи поднесе жалба денес треба одлуката да се донеси можно е да го поништат картонот
Директен црвен по правило си е 3 натпревари казна. Е сега они пратија жалба и ќе видиме дали ќе му го намалат, дали целосно ќе му го поништат. А знам имаше и некоја опција за плус еден да му додадат, значи 4 само не сум сигурен за што беше, дали ако поднесеш жалба и ти ја одбијат и решат дека нема основа за жалбата или како беше, не знам.

Courtois was sent off for a professional foul on Bafetimbi Gomis, which carries a one-match suspension that, if upheld, would rule him out of Sunday’s Premier League match between Chelsea and Manchester City at the Etihad Stadium.

Директен црвен правило е 2 меча. Ако е нешто погруб старт, намерно или тепачки ова-она може да е повеќе у зависност како ќе одлучат, инаку е два, а често и само еден како ова со Куртоа.

Жалбата за картонот на Тибо е одбиена така да Бегович ке брани со Сити, нека му е со среќа и дај Боже да нема многу работа в недела :) clean sheet и сите среќни и задоволни

Повеќе извори денеска потврдија дека Ева веќе нема да биде главен доктор на тимот од Лондон. Мурињо остро реагираше кој целиот медицински тим дека не реагирале соодветно во дадените ситуации. Не бев задоволен од мојот лекарски тим. Без разлика дали сте задолжени за дресови или сте лекар, морате да го разберете фудбалот. Останува да почекаме.

Рџавом курцу и длаке сметају

Перманентен трансфер на Ромеу. Околу 5 милиони е сумата.

Ме нервира што се напиња ептен со целава ситуација. Ама Челзи е па ќе се пишува се и сешто без престан. Само што успеваат да влијаат кај голема група и успеваат да кренат паника и што не :tapp:

Јас не мислам дека иаме некоја голема криза со бековите, најверојатно Иванович има мал кондиционен пад, ќе се врати у форма за скоро време 100%.
Потребен ни е централен средњак како партнер на Матич на средина, според мене некој од Верати, Погба, Крос.
Фабрегас за да ја игра таа позиција у ПЛ е недоволно агресивен.

Најверојатно Рамирес ќе го дадат у Јувентус за 20 мил, тука сигурно ќе има некои преговори.

Jувентус сериозно се заинтересирани и за Квадрадо и за Рамирес. Не дека сум голем фан на Рамирес, ама не можам да верувам дека тој ќе замине, а Џон Оби Микел ќе остане. После Тери, играчот со најдолг стаж ово клубот. Еј, Џон Оби Микел. Види му го името и презимето прво, толку му е лошо што вака на Кантер не би се потпишал (а сум е потпишувал со многу лоши имиња). Оди бе продавај плетени алки на плажа во Неа Потидеа копито едно. Џон Оби Микел е типичен Македонец. Игра за Челзи со години (работи во администрација со години), всушност само седи на клупа и цица пари од клубот ( всушност игра карти на компјутер, додека младата и надежна колешка Маци му ја завршува работата и цица од државна цицка). Кога ќе треба некогаш да влезе во игра, најчесто е катастрофален (кога ќе треба административецот да заврши некоја работа, а ја нема Маци, тоа го прави толку лошо што последиците на крајот се фатални).

Се надевам дека на Боко Харам ќе им текне дека имаат заборавено православен Нигериец во Лондон. Ќе дојдат, ќе му ги извадат цревата и ќе го задават со нив.

69271.jpg

Види му фризура помфрит бе. Овој е 10 години во Челзи, 10 цели години. Деценија цела.

Перманентен трансфер на Ромеу. Околу 5 милиони е сумата.

Ме нервира што се напиња ептен со целава ситуација. Ама Челзи е па ќе се пишува се и сешто без престан. Само што успеваат да влијаат кај голема група и успеваат да кренат паника и што не :tapp:

Уште кој остана за да стигнете до 50м фунти?

Jувентус сериозно се заинтересирани и за Квадрадо и за Рамирес. Не дека сум голем фан на Рамирес, ама не можам да верувам дека тој ќе замине, а Џон Оби Микел ќе остане. После Тери, играчот со најдолг стаж ово клубот. Еј, Џон Оби Микел. Види му го името и презимето прво, толку му е лошо што вака на Кантер не би се потпишал (а сум е потпишувал со многу лоши имиња). Оди бе продавај плетени алки на плажа во Неа Потидеа копито едно. Џон Оби Микел е типичен Македонец. Игра за Челзи со години (работи во администрација со години), всушност само седи на клупа и цица пари од клубот ( всушност игра карти на компјутер, додека младата и надежна колешка Маци му ја завршува работата и цица од државна цицка). Кога ќе треба некогаш да влезе во игра, најчесто е катастрофален (кога ќе треба административецот да заврши некоја работа, а ја нема Маци, тоа го прави толку лошо што последиците на крајот се фатални).

Се надевам дека на Боко Харам ќе им текне дека имаат заборавено православен Нигериец во Лондон. Ќе дојдат, ќе му ги извадат цревата и ќе го задават со нив.

Прегледај го приврзокот 126268

Види му фризура помфрит бе. Овој е 10 години во Челзи, 10 цели години. Деценија цела.
Двомечот против Бенфика, финалето, и мнооооогу други натпревари во кои изиграл одлично. Просек е и нема многу да жалам кога ќе си отиде, ама си имаше моменти и си го поштувам ептен :D

Уште кој остана за да стигнете до 50м фунти?
Зезнаа, не планирав Мозес да останува. 20 од Салах, од Мозес 25 минимун и 5 од Ромеу, ете ти ги. Плус Марин, Пиазон и уште неколку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom